Λαζαρίδης-ΝΔ: Να φύγει η πιο ανίκανη Κυβέρνηση, που γνώρισε ποτέ ο τόπος

Ακολουθούν οι δηλώσεις που έκανε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κ.Μητσοτάκη, κ.Λαζαρίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό, Αθήνα 9.84

Δεν χρειάζεται ανασχηματισμό, αλλά εκλογές ώστε να φύγει η πιο ανίκανη Κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Όλα τα άλλα, είναι ασπιρίνες και μπαλώματα επικοινωνιακού τύπου, που συνηθίζει να κάνει ο κ. Τσίπρας στα περίπου 4 χρόνια που κυβερνά τη χώρα.

Τι είπε για την τραγωδία στο Μάτι

κάθε μέρα που μένει κάνει κακό στον τόπο και τους πολίτες. Δεν είναι μόνο η τραγωδία στο Μάτι που κατέδειξε την πλήρη ανικανότητα της Κυβέρνησης και του κυβερνητικού μηχανισμού.

Είναι και η κατάσταση στην οικονομία, την υγεία, την Παιδεία, το προσφυγικό -μεταναστευτικό και στα εθνικά θέματα.

Είδαμε Υπουργούς και τους Αρχηγούς της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής να μας λένε ότι τα έκαναν όλα καλά για να παραιτηθούν δύο ημέρες μετά. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα.

Δείχνουν ότι η Κυβέρνηση έχει χάσει την αίσθηση του μέτρου και βρίσκεται σε πανικό.

Η τρίτη δανειακή σύμβαση τελειώνει, αλλά δεν τελειώνουν τα Μνημόνια. Έχουν ήδη ψηφιστεί μέτρα ύψους 5,1 δισ. ευρώ από την 1η Ιανουαρίου 2019,
που περιλαμβάνουν μειώσεις στις συντάξεις, ενώ από 1η Ιανουαρίου 2020 θα έχουμε και μια ακόμη περικοπή αφορολογήτου, που δεν ψήφισε η Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu