• Αρχική
  • Άρθρα
  • Λαφαζάνης: Ιταμή πρόκληση προς το λαό η υποψηφιότητα Κόκκαλη

Λαφαζάνης: Ιταμή πρόκληση προς το λαό η υποψηφιότητα Κόκκαλη

Άστραψε και βρόντηξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 όπου δήλωσε ότι τίποτα δεν τον ξαφνιάζει πλέον με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχουμε δει τόσα πράγματα να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ριζική αντίθεση με τις δεσμεύσεις που είχαμε παλιότερα ώστε πλέον τίποτα δεν μας εκπλήσσει»

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Κόκκαλη είπε χαρακτηριστικά «Είναι άλλη μια χονδροειδής, ιταμή πρόκληση προς τον ελληνικό λαό διότι παραστατικά πλέον και ξεδιάντροπα αυτή η κυβέρνηση δείχνει ότι είναι μια κυβέρνηση η οποία αναβαθμίζει τη διαπλοκή στη χώρα».

Πιο αναλυτικά ανέφερε ότι «Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι ο ορισμός ολιγάρχη ο οποίος διαθέτει ΜΜΕ και ο οποίος με τη δύναμη αυτή πολύ πιθανό να εκλεγεί και ευρωβουλευτής και να παίζει έναν άμεσο πολιτικό ρόλο. Κυβέρνηση και διαπλοκή γίνονται ένα πλέον στο πρόσωπο του Π. Κόκκαλη και του Α. Τσίπρα ο οποίος τον επέλεξε. Δυστυχώς ατό είναι απίστευτος κατήφορος για τη χώρα. Σε λίγο θα κυβερνάνε ολιγάρχες- των media κιόλας – θα είναι στις πολιτικές θέσεις θα τους βλέπουμε υπουργούς και ίσως πρωθυπουργούς αυτό όμως είναι το τέλος της δημοκρατίας μας και η παράδοσή της στις δυνάμεις του χρήματος. Έχουν πλέον υποστεί παχυδερμία (στην κυβέρνηση), δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, δεν αντιλαμβάνονται τι πάει να πει κοροϊδία για τον ελληνικό λαό, δεν αντιλαμβάνονται τι πάει να πει ψέμα, όλα είναι ικανοί να τα κάνουν με την αίσθηση ή με την υποψία ότι μπορεί αυτό να τους αποφέρει κάποιο πολιτικό όφελος. Βεβαίως κανένα πολιτικό όφελος δεν έχουν από τέτοιου είδους κινήσεις, αντίθετα βυθίζονται όλο και περισσότερο σε έναν πολιτικό βούρκο και σε ένα πολιτικό αμοραλισμό που βλάπτει θανάσιμα τη χώρα. Η χώρα χρειάζεται αρχές, χρειάζεται αξίες και αυτές είναι τα πρώτα που έχει ανάγκη η Ελλάδα για να βγει από την κρίση».

Από Παραπολιτικά, ΦΩΤΟ eurokinissi