Κυβ. εκπρόσωπος για ομόφυλα ζευγάρια: Να αφήσουμε εκτός αντιπαράθεσης τα παιδιά

«Με όλο τον σεβασμό στην εκκλησία και την πίστη μας, υπάρχει η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία στη χώρα με διακριτούς ρόλους», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.


«Να αφήσουμε έξω από την αντιπαράθεση τα παιδιά», ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στο OPEN για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο κ. Μαρινάκης αρχικά τοποθετήθηκε για το αν η κυβέρνηση θα συγκρουστεί με την εκκλησία για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ακούμε με μεγάλο σεβασμό τις απόψεις όλων και της εκκλησίας. Η εκκλησία, η θρησκεία μας έχουν διδάξει το αγαπάτε αλλήλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια, κυρίως σε αυτό το πνεύμα πρέπει να κινούμαστε όλοι, χωρίς να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει υποδείξεις», επισήμανε.

Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια


«Με όλο τον σεβασμό στην εκκλησία και την πίστη μας, και την πίστη που έχουμε στον συνάνθρωπο, υπάρχει η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία στη χώρα με διακριτούς ρόλους. Και με βάση τα προγράμματά της, η εκτελεστική εξουσία προχωρά για τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Καμιά φορά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ρυθμίζονται και αποκαθίστανται κάποιες αδικίες για κάποιους ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μετράμε και ζυγίζουμε δημοσκοπικά κάθε μεταρρύθμιση.

Ας δούμε τι θα φέρει η κυβέρνηση γιατί εγώ ακόμα, -που είναι υποχρέωσή μου και τιμή μου να υπερασπίζομαι τις νομοθετικές πρωτοβουλίες μιας κυβέρνησης που δεν θέλει να βάλει νερό στο κρασί της και σπάει αυγά και θα το δείξει στην τετραετία-, δεν το έχω δει ακόμα το κείμενο στο σύνολό του, για να ξέρουμε για τι μιλάμε», σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Αναφερόμενος στους διαφωνούντες εντός της ΝΔ, ο κ. Μαρινάκης σημείωσε: «Πολλά πράγματα στα οποία ήμουν απόλυτος και πίστευα πως δεν υπάρχει άλλη άποψη, όταν βλέπεις την πραγματικότητα, ένα κείμενο, ποια είναι η φιλοσοφία μιας νομοθετικής πρωτοβουλίας, αρχίζεις και διατυπώνεις μια άποψη. Όταν έχει μια κυβέρνηση φέρνει πολλά νομοσχέδια, πολλές αλλαγές, είναι καλό να συζητάμε κάποια πράγματα στην ώρα τους».

«Ας αφήσουμε έξω από την αντιπαράθεση τα παιδιά, να μην κάνουμε χαρακτηρισμούς για τα παιδιά, να μην μιλάμε επιθετικά», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Σε ερώτηση για το πότε θα έρθει το νομοσχέδιο και εάν προγραμματίζεται για πριν το Πάσχα, σχολίασε πως «θα έρθει όταν θέλει ο πρωθυπουργός».

(parapolitika – Freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί