• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Κυρανάκης: «Θα μειώσουμε φόρους και εισφορές – Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δουλειές»

Κυρανάκης: «Θα μειώσουμε φόρους και εισφορές – Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε δουλειές»

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ έχει θίξει το θέμα των εργασιακών και της οικονομίας γενικότερα.

Κάνοντας παράλληλα κριτική στην κατάσταση που έχει φτάσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την ελληνική οικονομία, ο Κώστας Κυρανάκης τάσσεται υπέρ της δραστικής μείωσης των φόρων και των εισφορών για τους επιχειρηματίες.

Μάλιστα σε πολλές του δημόσιες εμφανίσεις, μεταξύ άλλων και στην παρακάτω, ο κ.Κυρανάκης προτείνει την υιοθέτηση πολιτικών όπου θα δώσουν κίνητρα στους επιχειρηματίες όχι μόνο να προσλάβουν κόσμο με μεγαλύτερους μισθούς, αλλά και να κάνουν -εφόσον το θέλουν- τους εργαζόμενους κατά κάποιον τρόπο συνεταίρους!

«Η ΝΔ έχει ως προτεραιότητα να δημιουργηθούν δουλειές και να αυξηθεί το εισόδημα. Εμείς μειώνοντας φόρους και εισφορές επιτρέπουμε στον επιχειρηματία να μπορεί να αυξήσει τον μισθό του εργαζομένου χωρίς να αυξάνει παράλληλα το δικό του κόστος ως προς την μισθοδοσία.

Θα μειωθούν οι εισφορές για όλους (εργαζόμενους και επιχειρηματίες). Κέρδος θα έχει και ο επιχειρηματίας και ο εργαζόμενος αλλά και το κράτος».

Αναφερόμενος μάλιστα στις ευκαιρίες που θα δοθούν σε όσους εργαζόμενους θέλουν να συμμετάσχουν στα κέρδη της επιχείρησης, ο κ.Κυρανάκης είπε τα εξής:

«Θα μπορούμε να δίνουμε κίνητρα στον επιχειρηματία ούτως ώστε να μπορεί να έχει και μία συμμετοχή στα κέρδη επιχείρησης στο τέλος της χρονιάς. 

Στο καινούργιο αυτό μοντέλο δεν θα υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ εργαζόμενου και εργοδότη, αλλά θα έχουν ένα κοινό στόχο».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu