Κυρανάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ – «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» (Βίντεο)

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ.Κυρανάκης, δήλωσε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο επίθεσης, κατά του κ.Δημητριάδη.

Ο κ.Κυρανάκης, δήλωσε ότι αρκετά Μέσα (συγκεκριμένες ιστοσελίδες), λειτουργούν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και βγάζουν ειδήσεις, οι οποίες έχουν πανομοιότυπους τίτλους (μεταξύ τους).

Μάλιστα, είπε ότι αυτό είναι το παρασύστημα του ΣΥΡΙΖΑ. Πράγματι είναι πολύ σημαντικές οι επισημάνσεις του κ.Κυρανάκη και μας δείχνουν πολλά πράγματα.

Δείτε τι δήλωσε ο κ.Κυρανάκης:

«Δεν είναι όλοι ίδιοι σε αυτή την χώρα λοιπόν!», διαμήνυσε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, παραθέτοντας εν συντομία την υπόθεση πλαστογραφίας συγγενικών προσώπων του Αλέξη Τσίπρα.

Η παραπάνω φράση είναι ενδεικτική για τον τρόπο που θα κινηθεί το επόμενο διάστημα η προεκλογική μάχη στην Ελλάδα, καθώς ο «σοφός» ελληνικός λαός θα πρέπει να αντιληφθεί πως όντως «δεν είναι όλοι ίδιοι».

Είναι αρκετά σοβαρά τα πράγματα, αφού η πολιτική κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης, έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Ο κ.Κυρανάκης, για ακόμα μια φορά ξεσπάθωσε και με λογικά επιχειρήματα, μας εξήγησε πως λειτουργεί το επικοινωνιακό παιχνίδι.

Βλέπουμε, ότι το τελευταίο διάστημα το πολιτικό θερμόμετρο έχει ανέβει στα ύψη στην κυριολεξία.

Η ΔΕΘ πλησιάζει…επικίνδυνα και ο Πρωθυπουργός θέλει να έχει πολλά επικοινωνιακά ατού, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν αρκετοί πολιτικοί παράγοντες αλλά και απλοί πολίτες.

Όπως και να έχει, οι εξελίξεις είναι πολύ σοβαρές και το επόμενο διάστημα θα δούμε και θα ακούσουμε πάρα πολλά!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu