Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε πίσω την εξουσιοδότηση που είχε κάνει στον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ με το στρατόπεδό του να επιμένει να μιλά για κενό εξουσίας.
Κομματικές πηγές ξεκαθαρίζουν από την πρώτη στιγμή ότι δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με τη λειτουργία του κόμματος ούτε διοικητικά ούτε οικονομικά και ότι την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχουν η Πολιτική Γραμματεία και η ΚΕ.
Bullying και απειλές του Στέφανου Κασσελάκη σε βάρος της, αλλά και κατά άλλων στελεχών κατάγγειλε η Κατερίνα Νοτοπούλου: «Έχω στοχοποιηθεί, έχουμε δεχθεί bullying και απειλές και εγώ προσωπικά».
Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στον εν λόγω πολιτικό χώρο. Ο Νίκος Φελέκης μάλιστα είπε πως είχε μία στιχομυθία με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος φέρεται να του είπε πως “Αν πέσει ο Κασσελάκης πάμε με Φάμελλο”.
Από αυτο προκύπτει το γεγονός ότι τότε στο Συνέδριο τον Φεβρουάριο δεν σήκωσε το γάντι καθώς όπως φαίνεται δεν είχε τις “ευλογίες” Τσίπρα.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του Κασσελάκη είναι υψηλότερα και από αυτά του Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του κόμματος προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε να μην κατέβει υποψήφιος ο Στ. Κασσελάκης.
Η ομάδα των «100» που κατέθεσε την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη κρατά και εκείνη από την πλευρά πάντα ζωντανό το ενδεχόμενο παραπομπής του κ. Κασσελάκη στο πειθαρχικό.
Megatv – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απεβίωσε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ένας από τους κορυφαίους προπονητές της γενιάς του
- Ο Μπιλ Γκέιτς κλήθηκε να καταθέσει στο Κογκρέσο για τις σχέσεις του με τον Έπστιν
- Και στο Ντουμπάι, φεστιβάλ σκύλων σαν να μην συμβαίνει τίποτα
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ
- Στενά του Ορμούζ: Το σχέδιο που απειλεί σημαντικά το δολάριο και μπορεί να φέρει νέα δεδομένα
- Ιδιοκτήτρια ενός άτακτου γάτου στη Γαλλία κλήθηκε από δικαστήριο να… πληρώσει 100 ευρώ στον γείτονά της
- Artemis II: Εντυπωσιάζουν οι νέες φωτογραφίες της Γης από την αθέατη πλευρά της Σελήνης
- Χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο – Εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ Ισπανία και Βρετανία
- Τι επέτρεψε η Πορτογαλία σε αμερικανικά αεροσκάφη, αρκεί να μην βομβαρδίζουν πολιτικές υποδομές στο Ιράν
- Το βίντεο έγινε παγκόσμιο viral: Επικίνδυνο ψάρι δαγκώνει θανάσιμα ακόμη και κομμένο στα 2









