για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Αριστερά και τα ποσοστά που λαμβάνει δημοσκοπικά, ενώ σε σχέση με το στόχο που έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης για πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, τον βλέπει ως “προετοιμασία της αποχώρησής” του από την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κούλογλου τόνισε:
“Είμαι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και θα παραμείνω ανεξάρτητος, τώρα το αν θα συνεργαστώ με τη Νέα Αριστερά είναι ένα ανοιχτό ζήτημα. Δεν έχει ξεκινήσει καμία συζήτηση άλλωστε τα στελέχη που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ έχουν άλλες πολύ σημαντικές προτεραιότητες προφανώς να κάνουν τα πρώτα βήματα οργάνωσης”.
Ερωτηθείς αν θα δραστηριοποιηθεί με τη Νέα Αριστερά στις επόμενες ευρωεκλογές, ο Στέλιος Κούλογλου είπε πως “είναι μια πιθανότητα”. Ως προς το στόχο του κ.Κασσελάκη στις ευρωεκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ, δε, ο ίδιος δήλωσε: «Το γεγονός ότι έθεσε ως στόχο να ανατρέψει την πρωτοκαθεδρία της ΝΔ και να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας στόχος που δεν είναι ρεαλιστικός. Θεωρώ ότι με αυτό ο κ. Κασσελάκης προετοιμάζει την αποχώρησή του. Δηλαδή έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη έτσι ώστε αν περάσει από κάτω και να πει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο.
Κούλογλου: Ο Κασσελάκης θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτω από το πολύ κακό ποσοστό του κόμματος επί Τσίπρα
Ως προς τα ποσοστά που ενδέχεται να λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη των Ευρωεκλογών, ο Στέλιος Κούλογλου τόνισε πως “ο κ. Κασσελάκης θα αντιμετωπίσει πραγματικό πρόβλημα εάν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτω ή πολύ κάτω από το πολύ κακό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα”.
Για το δημοσκοπικό ποσοστό της Νέας Αριστεράς, ο ίδιος τόνισε: “Εγώ νομίζω ότι το ποσοστό αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Δεν λεω ότι είναι τεράστιο ποσοστό το 2,5% αλλά είναι μια πολύ καλή μαγιά δεδομένου ότι ο κόσμος δεν ξέρει ούτε καν το όνομα, πάρα πολλοί δεν ξέρουν ούτε καν ότι έχει σχηματιστεί καινούργιο κόμμα και πάνω από όλα δεν ξέρουνε τις θέσεις του γιατί το μεγάλο στοίχημα θα παιχτεί με τις θέσεις του και με την κοινωνική του δράση”.
(Parapolitika – eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Αττική: Τα μέτρα έχουν θεσμοθετηθεί αλλά δεν εφαρμόζονται
- Μεταπολεμική Ουκρανία: Η Ρωσία καλείται να μην πέσει στη νέα παγίδα του Ουκρανονάτο
- Viral το βίντεο από την Πολωνία: Χορεύουν τραγούδι του Μαζωνάκη σε κεντρική πλατεία
- Αγρίνιο: Φωτιά σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης
- Το εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ με τα «τέσσερα φεγγάρια» από τη Ρωσία
- Μητσοτάκης: Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν πολύ δύσκολη
- Πολιτική Προστασία: Συνεδρίασε ξανά σήμερα η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου – Συστάσεις προς τους πολίτες
- Το ρομπότ και ο…Ερντογάν! Γιατί το ανθρωποειδές του έδωσε ένα τηλεκοντρόλ, vid
- Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την κακοκαιρία – Πού και πότε θα “χτυπήσουν” τα έντονα φαινόμενα
- Αγιατολάχ: Μία αμερικανική επίθεση στο Ιράν θα πυροδοτήσει περιφερειακό πόλεμο
Κύρια Θέματα









