Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ): Είμαι ένας από αυτούς που χρειάζεται ψυχίατρο 0 SHARES

Στο σχόλιο ακροατή του «Θέμα 104,6», ο οποίος ανέφερε, ότι όποιος πιστεύει ότι θα βγούμε τον Αύγουστο από τα μνημόνια, θέλει ψυχίατρο, απάντησε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

«Είμαι ένας από αυτούς που χρειάζεται ψυχίατρο, διότι 20 Αυγούστου του 2018, τα μνημόνια με την έννοια με την οποία τα γνώρισμα, δηλαδή με προγράμματα που πρέπει η χώρα μας να ακολουθεί και παράλληλα να κάνει μεταρρυθμίσεις που επιβάλλονται από τους Θεσμούς, τελειώνουν», ανέφερε ο κ. Μπάρκας, μιλώντας στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη.

«Από εκεί και πέρα», όπως είπε ο βουλευτής, «η επιτροπεία και ο σκληρός έλεγχος σταματά, η χώρα μας αυτόνομη μπορεί να χαράξει την πορεία της».

Ο κ. Μπάρκας, υποστήριξε ότι «η χώρα μας έχει την ευθύνη να πιάνει τα πρωτογενή πλεονάσματα, αλλά αυτό δεν είναι μνημόνιο. Το 3,5 πρωτογενές πλεόνασμα είναι υψηλό», αλλά όπως υποστήριξε, «οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν υποσχεθεί μεγαλύτερα πλεονάσματα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα υποστήριξε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, είχαν δεσμευτεί για πλεονάσματα 4,2%. Όταν ωστόσο, ερωτήθηκε, πώς προκύπτει αυτό, δεν επέμεινε.

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κριτικά στέκονται απέναντι σε αυτά που φέρνει η κυβέρνηση. Στηρίζουν μια κυβέρνηση και μια προσπάθεια. Συζητάμε. Έχουμε μάθει να συζητάμε και από εκεί και πέρα στηρίζουμε μια κυβέρνηση που οδηγεί την χώρα εκτός μνημονίων», κατέληξε ο βουλευτής.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu