Κώστας Κυρανάκης: Στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια, δεν υπάρχουν Έλληνες (Βίντεο)

Για άλλη μια φορά, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε για το μεταναστευτικό και πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις.

Με αφορμή την κατάληψη που έκαναν πρόσφατα, παράνομοι μετανάστες στην Θεσσαλονίκη, είπε πολλά πράγματα τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν.

Τόνισε το εξής: Αυτοί οι άνθρωποι (εννοεί τους παράνομους μετανάστες), είναι άγνωστοι, αφού κανένας δεν τους ξέρει. Επίσης είπε, ότι η Νέα Δημοκρατία, έχει σκοπό να ελέγξει τα σύνορα, πράγμα που σίγουρα χρειάζεται αυτή την στιγμή, η χώρα.

Σημείωση

Ο Κ.Κυρανάκης είπε ότι η φύλαξη των συνόρων, είναι πατριωτικό καθήκον και ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει σαφής διαχωρισμός, μεταξύ πρόσφυγα και μετανάστη. Επίσης σημείωσε: Αν κάποιος δεν είναι πρόσφυγας, όπως η πλειοψηφία των ανθρώπων που βλέπουμε στις κάμερες (εννοεί τους παράνομους μετανάστες, που μέχρι πριν λίγες ώρες βρίσκονταν μπροστά από το ΑΤ του Λευκού Πύργου στην Θεσσσαλονίκη), θα γυρίζει πίσω στην χώρα του.

Μάλιστα γνωστοποίησε στο κοινό, κάτι πολύ σημαντικό, ότι υπάρχουν κονδύλια της frontex, για τις λεγόμενες πτήσεις επαναπατρισμών. Προχώρησε και σε μια άλλη πολύ σημαντική αποκάλυψη, αφού είπε ότι αυτά τα κονδύλια δεν χρησιμοποιούνται.

Ακόμα, είπε ότι η χώρα μας έχει καταντήσει να είναι ξέφραγο αμπέλι και αυτό το έχει μάθει όλος ο πλανήτης. Μάλιστα είπε ότι η ΕΕ, αυτή την στιγμή κάνει έλεγχο στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα σε μια σειρά από υπουργεία, για το 1,6 δισεκατομμύρια που έχει λάβει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, για την διαχείριση του μεταναστευτικού.

Μάλιστα επισήμανε το γεγονός, ότι με αυτό το 1,6, αντί να γίνει σωστή διαχείριση, βλέπουμε άσχημες εικόνες, στην πλατεία Αριστοτέλους, στην Μόρια, είδαμε και στο Ελληνικό και αλλού.

Η Τρίτη αποκάλυψη που έκανε ο Κ.Κυρανάκης

Είπε ότι μέχρι και ομάδες αναρχικών στην Αθήνα, έχουν διαχειριστεί Ευρωπαϊκά κονδύλια, τα οποία πήγαιναν σε ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις), δήθεν για το μεταναστευτικό. Επίσης μίλησε για τα χρήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τα οποία έχει διαχειριστεί ο κύριος Πολάκης. Είπε ακόμα, ότι υπάρχουν καταγγελίες οι οποίες έχουν μείνει στο συρτάρι της κ.Παπασπύρου, για κακοδιαχείριση πολλών εκατομμυρίων ευρώ .

Παρακάτω για το μεταναστευτικό είπε: Οι μετανάστες πρέπει να σέβονται την Ελλάδα, όπως και οι Έλληνες μετανάστες σέβονται τις χώρες στις οποίες πηγαίνουν.

Η δήλωση που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση

Είπε στην κ.Πέρκα (του ΣΥΡΙΖΑ): Στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια, δεν υπάρχουν Έλληνες.

Η παραπάνω φράση, τα λέει όλα για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu