Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για υιοθεσία σκύλου από Κασσελάκη: “Fake η υιοθεσία” λέει ο Ρωμανός

Ένα μεγάλο μπέρδεμα σχετικά με την υιοθεσία από πλευράς Κασσελάκη ενός πυρόπληκτου σκύλου,

με τη Νέα Δημοκρατία, δια του εκπροσώπου τύπου της, να δηλώνει πως πρόκειται για fake υιοθεσία και τους εθελοντές να αρνούνται κατηγορηματικά το γεγονός ότι κ. Κασσελάκης υιοθέτησε τον σκύλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μεταδόθηκε η είδηση ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του σε δομή στο Γαλάτσι υιοθέτησε ένα σκυλάκι.

Ακολούθησε δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Ρωμανού, σύμφωνα με την οποία «η λογική του influencer με την οποία πολιτεύεται τον οδήγησε χθες, κατά την επίσκεψή του σε δομή φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων, στο σημείο να μοιράσει στα ΜΜΕ στημένη επαγγελματική φωτογράφιση με σκύλο από τις περιοχές που επλήγησαν για να τη συνοδεύσει με διαρροή ότι δήθεν υιοθέτησε το πυρόπληκτο σκυλάκι» έγραψε και πρόσθεσε:

«Μία μέρα αργότερα ήρθε η διάψευση από την εν λόγω ΜΚΟ για την προστασία και υιοθεσία σκύλων, η οποία ξεκαθάρισε ότι «αυτό δεν ισχύει. Δεν δόθηκε κανένα ζώο για υιοθεσία από τον σταθμό του Γαλατσίου. Προσφέρθηκε πράγματι ο κ. Κασσελάκης να φιλοξενήσει ένα ζώο το οποίο δεν δόθηκε γιατί πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία που τηρούμε πάντα με τον εκάστοτε δήμο στον οποίο φέρει ηλεκτρονική σήμανση με τον οποίο και θα τρέξει η αντίστοιχη διαδικασία. Αυτή η ανακρίβεια προσβάλλει το έργο εκατοντάδων εθελοντών στη δομή που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα ζώα σοβαρά και υπεύθυνα».

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τονίστηκε πως «επισκεπτόμενος, την Τρίτη, τη δομή φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων από τις πληγείσες περιοχές, η οποία βρίσκεται στο Γαλάτσι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε τη θέληση να φιλοξενήσει ένα σκυλάκι με την προοπτική να το υιοθετήσει. Φυσικά υπάρχει σχετική διαδικασία γι’ αυτό, η οποία και θα ακολουθηθεί. Ήδη ο Στέφανος Κασσελάκης έχει κινήσει τη διαδικασία για τη φιλοξενία και άμεσα θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υιοθέτηση».

Παράλληλα, εθελοντές της δομής ανέβασαν στα social media κείμενα που καταφέρονταν κατά του κ. Κασσελάκη.

Ακολούθησε σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Νίκου Ρωμανού.

«Ο θλιβερός και ανεκδιήγητος εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, αντί να κρυφτεί και να σιωπήσει, τόλμησε να εκτοξεύσει λάσπη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλάι των πολιτών που είδαν το βιός τους να καταστρέφεται αλλά και των πυροσβεστών και των εθελοντών που έδωσαν τη μάχη με την πυρκαγιά», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας, παράλληλα, πως «στον αντίποδα, τα κυβερνητικά και τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας περιφέρονται στα μέσα ενημέρωσης κι εκτοξεύουν απίθανες δικαιολογίες, ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, αποφεύγοντας ακόμη και την παραμικρή επαφή με τους πολίτες που επλήγησαν».

Όσο για τις κατηγορίες Ρωμανού που μίλησε για «διαρροή Κασσελάκη ότι δήθεν υιοθέτησε πυρόπληκτο σκυλάκι», η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «έχει δώσει όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις αναφορικά με τη διαδικασία φιλοξενίας του σκύλου από τη δομή του Γαλατσίου, πέντε ώρες νωρίτερα από την ώρα που ο Ν. Ρωμανός ανήρτησε τις χυδαιότητός του», ενώ προσθέτει πως «σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες του Στ. Κασσελάκη από την επίσκεψή του στον συγκεκριμένο χώρο, είναι προφανές στον οποιονδήποτε πως αυτές λήφθηκαν σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο από την ίδια τη δομή για τα κατοικίδια που δίνονται για υιοθεσία».

Σε νέα ανάρτησή του ο Νίκος Ρωμανός, απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ και τους επιθετικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς, τονίζοντας πως όσα έγραψε ο ίδιος χθες (14/8) “έχουν επιβεβαιωθεί απο βίντεο και αναρτήσεις εθελοντών που ήταν με τον κ. Κασσελάκη στη δομή φιλοξενείας πυρόπληκτων ζώων, την οποία χρησιμοποίησε ως ντεκόρ για τα βίντεο, τις αναρτήσεις και τα likes του”.

Με πληροφορίες από parapolitika – eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί