Αποκαλούν φασίστες και χιλτερικούς όσους διαμαρτύρονται για το Σκοπιανό! – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν διστάζουν να «τσουβαλιάζουν» τους αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες, ακόμη και για τόσο ευαίσθητα εθνικά θέματα όπως το Σκοπιανό.

Το σημερινό γιουχάρισμα στα Γιαννιτσά εναντίον του Σταύρου Κοντονή και της Θεοδώρας Τζάκρη από κατοίκους της περιοχής, έγινε η αφορμή ενός προκλητικού ξεσπάσματος του Υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος και κατονόμασε «φασίστες και χιλτερικούς» μία μεγάλη μερίδα των διαμαρτυρόμενων πολιτών.

Επί της ουσίας οι πολίτες που γιούχαραν τον Υπουργό αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «προδότη», διαμαρτυρήθηκαν για την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες, που άνοιξε τον δρόμο για την εισαγωγή του όρου «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων.

Συγκεκριμένα ο κ.Κοντονής ευρισκόμενος εν τη συνεχεία στην Έδεσσα δήλωσε τα παρακάτω:

«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά

Είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».

Κατάλυση του Δημοκρατικού πολιτεύματος επιδιώκει η Χ.Α.

«Με την ομιλία Μπαρμπαρούση αποκαλύφθηκε τι είναι η Χρυσή Αυγή και τι επιδιώκει: την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και την επαναφορά ενός καθεστώτος φαύλου, ανελεύθερου και αντιδημοκρατικού, το οποίο το γνωρίσαμε οι Έλληνες στην επταετία της Χούντας και μας άφησε πίσω δολοφονίες, βασανισμούς και την Κύπρο να αιμορραγεί ακόμα» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, απαντώντας σε ερώτηση για την υπόθεση Μπαρμπαρούση στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Έδεσσα.

«Είναι (η ΧΑ) μία νεοναζιστική, χιτλερική οργάνωση με ό,τι αυτό σημαίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην ξέρει τι ήταν οι Ναζί στη Γερμανία, πού οδήγησαν εκείνοι τη χώρα, σε τι εγκλήματα είχαν προβεί και πόσο ακριβά η ανθρωπότητα πλήρωσε αυτή την απεχθή και άθλια ιδεολογία, η οποία παράγει βία, διαίρεση και κοινωνική μεριδοποίηση» προσέθεσε ο υπουργός, επισημαίνοντας πως «και η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη ενήργησαν άμεσα στο πλαίσιο των ποινικών δικονομικών κανόνων, και αυτή την ώρα αυτός ο κύριος έχει συλληφθεί και απολογείται για τις πράξεις του».

Σε άλλη ερώτηση για τις αναρτήσεις εισαγγελέα Εφετών στα social media, ο οποίος φέρεται να καταφέρεται με προσβλητικά σχόλια σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού για το ονοματολογικό, ο κ. Κοντονής είπε ότι όπως και στην περίπτωση Μπαρμπαρούση, τόσο ο ίδιος όσο και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενήργησαν άμεσα για τη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης και σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό της κομμάτι και σε ό,τι αφορά το ποινικό.

«Ο κύριος αυτός βρίσκεται πλέον ενώπιον της πειθαρχικής διαδικασίας, που ακολουθείται για τους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς και ενώπιον της ποινικής διαδικασίας που θα διερευνήσει τυχόν τέλεση ποινικών αδικημάτων» επισήμανε ο υπουργός.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu