Κωνσταντοπούλου: Θλίβομαι που βρέθηκα στον ίδιο χώρο με προδότες

«Μπήκαμε σε μια παρατεταμένη περίοδο με χαρακτηριστικά οργουελιακά. Η δυστυχία επιβάλεται ως ευτυχία, οι ολετήρες εμφανίζονται ως απελευθερωτές» δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη ρητορική της περί εξόδου από τα Μνημόνια άσκησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΘΕΜΑ 104,6. «Δεν βγήκε η χώρα από τα Μνημόνια αλλά μπήκαμε σε μια παρατεταμένη περίοδο με χαρακτηριστικά οργουελιακά. Το άσπρο παρουσιάζεται ως μαύρο, η δυστυχία επιβάλεται ως ευτυχία, εκείνοι που έχουν στείλει το λαό σε αυτή τη δεινή θέση εμφανίζονται ως σωτήρες, οι ολετήρες εμφανίζονται ως απελευθερωτές».

Ερωτηθείσα για το τι κρατάει και τι αφήνει από το πρώτο εξάμηνο του 2015 η πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «αισθάνομαι θλίψη που βρέθηκα στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που αποδείχθηκαν προδότες. Από το πρώτο εξάμηνο κρατάω το όχι στο δημοψήφισμα».

«Δεν βγαίνουμε σε κάνενα φως και είναι καλό την προσβολή που διαπράττει προς την κοινωνίς η κυβέρνηση να την αποκροούμε υπενθυμίζοντας τι είναι αυτό που ζούμε σήμερα» πρόσθεσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όσον αφορά τη μήνυση που υπέβαλε για τη φωτιά στο Μάτι, η κυρία Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «συγκλονιστικό το δεδομένο ότι η περιφερειάρχης, οι υπέυθυνοι της πυροσβεστικης, οι υπουργοί γνώριζαν τον κίνδυνο της πυρκαγιάς και δεν έκαναν ούτε τα στοιχειώδη».

«Τη μήνυση την καταθέσαμε διεκδικώντας να μην συγκαλυφθούν οι ευθύνες. Η κυβέρνηση από την πρώτη ημέρα με τη γελοία σύσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής προσπαθούσε να κρύψει ότι υπάρχουν νεκροί» πρόσθεσε και κατέληξε ότι «γίνονται μέχρι αυτή τη στιγμή παρεμβάσεις από την κυβέρνηση και από τον υπ. Δικαιοσύνης προκειμένου να επικεντρωθούμε στα αυθαίρετα».

«Υπάρχουν κυβερνητικές ευθύνες» κατέληξε για το θέμα η κυρία Κωνσταντοπούλου.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...