• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Κίνημα Αλλαγής: Αντισυγκέντρωση παλαιών εποχή η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν το Συνέδριο του στο τέλος Μαρτίου

Κίνημα Αλλαγής: Αντισυγκέντρωση παλαιών εποχή η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πριν το Συνέδριο του στο τέλος Μαρτίου

Σε υψηλούς τόνους κι ασκώντας δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ το Κίνημα Αλλαγής κατήγγειλε ότι διοργανώνουν λίγες μέρες πριν το συνέδριο του, αντι-συνέδριο για την Προοδευτική Συμμαχία.


Όπως ανάφεραν οι Παύλος Χρηστίδης και Σταμάτης Μαλέλης, στη καθιερωμένη εβδομαδιαία ενημέρωση στη Χαριλάου Τρικούπη, η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα κοινωνικό αντίκρυσμα και πως η εκδήλωση που προγραμματίζεται για τη Προοδευτική Συμμαχία (27/3), δύο μέρες πριν από την έναρξη του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής (30 -31/3) θυμίζει αντισυγκέντρωση παλιών εποχών.

Ως απάντηση στην επιχειρηματολογία της κυβέρνησης να αντιμετωπισθεί η ακροδεξιά και ο ρατσισμός, τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ ανέφεραν την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 28 Μαρτίου στο Κερατσίνι, εκεί που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά κατά της ακροδεξιάς και της Χρυσής Αυγής.

«Επιχειρούν να δικαιολογήσουν την εκλογική ήττα που θα υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για αντισυγκέντρωση «Τσίπρας και friends», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας Επικοινωνίας, του Κινήματος Αλλαγής. Πρόσθεσε ότι «το ΚΙΝΑΛ κι όχι ο κ. Τσίπρας είναι ο εκφραστής της προοδευτικής παράταξης. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την χώρα κι ήρθε η ώρα οι προοδευτικοί πολίτες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψουν στο Κίνημα Αλλαγής».

Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, κατέστησε σαφές ότι «στόχος του είναι το εκλογικό αποτέλεσμα να είναι ισχυρή εντολή ανατροπής της μιζέριας και του σημερινού αδιεξόδου που έχει οδηγήσει τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ» Ο κ. Χρηστίδης επεσήμανε ότι διαπιστώνεται κλίμα αισιοδοξίας για τη πορεία του ΚΙΝΑΛ, ενώ σχολίασε αιχμηρά τις δηλώσεις στελεχών που πρότειναν την επαναφορά του ονόματος ΠΑΣΟΚ αντί του ΚΙΝΑΛ. «Το ΠΑΣΟΚ είναι η ψυχή του Κινήματος Αλλαγής. Δεν υπάρχει μόνο το ΠΑΣΟΚ ούτε το ΚΙΝΑΛ χωρίς το ΠΑΣΟΚ. Οι 212.000 μέλη έδωσαν την εντολή για έναν ευρύτερο πολιτικό φορέα που θα εκφράσει την προοδευτική παράταξη. Με όσους έμειναν από τη ΔΗΜΑΡ, με το ΚΙΔΗΣΟ, κι άλλες κινήσεις και δυνάμεις φτιάχνουμε έναν κομματικό φορέα που θα πρωταγωνιστήσει και μετά τις εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης. Δήλωσε ότι ούτε τα στελέχη της κίνησης Αριστερή Πρωτοβουλία που ίδρυσε ο αποθανών Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ούτε οι PES ACTIVISTS, συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως διαδίδουν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Σχολιάζοντας τις αναφορές του πρωθυπουργού περί παρακράτους του λιμανιού, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε πως «περιμένουμε ακόμη από τον κ. Δραγασάκη και τη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πει τα ονόματα της διαπλοκής όπως είχε πει ότι θα κάνει όταν γίνει κυβέρνηση. Τα ραντεβού του κ. Τσίπρα με τις γάτες των Ιμαλάιων και με όσους συντρώγει στο Μέγαρο Μαξίμου κι αλλού».

(φώτο: Eurokinissi)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...