• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Κι όμως το έκαναν την ώρα που οι Έλληνες μοχθούν από τους φόρους: Οι εικόνες που προκαλούν την πανελλήνια οργή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως το έκαναν την ώρα που οι Έλληνες μοχθούν από τους φόρους: Οι εικόνες που προκαλούν την πανελλήνια οργή (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες βλέπουν την πατρίδα τους να αλλοιώνεται από μετανάστες του τρίτου κόσμου, η κυβέρνηση έκανε το...αδιανόητο!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίασε για δεύτερη φορά το μετρό της Θεσσαλονίκης ή για να είμαστε πιο ακριβείς τέσσερα βαγόνια του μετρό, ΧΩΡΙΣ σταθμό!!!

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ήταν εκεί και δήλωσε πως «επιτέλους μπήκε ο πρώτος συρμός στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας».

Ο Χ.Σπίρτζης συνοδευόμενος -μεταξύ άλλων- από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Θάνο Βούρδα, τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Στέλιο Παππά και την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, γνωστοποίησε ότι τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η συναρμολόγηση του συρμού, θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές και σε “λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε και τις δοκιμαστικές λειτουργίες”.

Μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης είπε χαρακτηριστικά ότι «αφού ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα, τελειώνει το Μετρό της Θεσσαλονίκης και αφού πήρε και νταμπλ, θα τελειώσει και η επέκταση για Καλαμαριά».

Ο πρώτος συρμός που μπήκε στις ράγες στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας, τέσσερα βαγόνια και είναι χωρητικότητας 450 ατόμων. Το συνολικό μήκος του συρμού είναι 51 μέτρα, ενώ κάθε βαγόνι έχει μήκος περίπου 12,5 μέτρων.

Το ακόμη πιο τραγελαφικό είναι πως τα κυβερνητικά στελέχη και οι αρμόδιοι φορούσαν κράνη ενώ ο συρμός ήταν εντελώς ακίνητος και τίποτα δεν λειτουργούσε που να τα απαιτεί! Ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί.

Έβγαλαν φωτογραφίες στον ακίνητο συρμό καθισμένοι στις θέσεις των επιβατών, πράγμα που δεν άφησε ασχολίαστο αλλά αντίθετα καυτηρίασε η Αξιωματική Αντιπολίτευση λέγοντας:

«Αφού ζωγράφισαν σε μουσαμάδες το Μετρό, σήμερα έκαναν κάτι ακόμη πιο φαντασμαγορικό: Εγκαινίασαν τέσσερα βαγόνια χωρίς σταθμό. Μικρή λεπτομέρεια που το τερματίζει: Οι κ. Σπίρτζης, Παππάς και Νοτοπούλου φωτογραφήθηκαν περιχαρείς να κάνουν την πρώτη τους βόλτα, ενώ το βαγόνι ήταν εντελώς ακίνητο. Μέχρι τις εκλογές είναι ικανοί να μοιράσουν και κάρτες πολλαπλών διαδρομών»

Να σημειώσουμε, πως αυτή είναι η… δεύτερη φορά που η κυβέρνηση εγκαινιάζει το υπό κατασκευή μετρό Θεσσαλονίκης. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρωθυπουργός είχε δεχθεί μεγάλη κατακραυγή των Ελλήνων όταν εγκαινίασε μόνο… μουσαμάδες στο μετρό Θεσσαλονίκης, αφού καθυστερεί η λειτουργία του.

Όλα αυτά τη στιγμή που η χώρα καταστρέφεται από τον κομμουνισμό.

«Απολαύστε» το βίντεο που ακολουθεί.

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...