Μιλώντας χθες στο “Ράδιο Έβρος” και τους Χάρη Κανταρίδη, Γιάννη Βαβαλικούδη, τόνισε χαρακτηριστικά:
“Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι οι κινητοποιήσεις αυτές είναι άνευ αντικειμένου. Κακώς υπάρχει αυτός ο φόβος ότι θα γίνει κάτι άλλο, κάτι πολύ μεγάλο ή διαφορετικό”.
Ο κ.Κελέτσης επεσήμανε μάλιστα ότι η πλειοψηφία όσων συμμετείχαν στις δυο δυναμικές κινητοποιήσεις της Κυριακής και Τρίτης, είναι ακροδεξιοί και γραφικοί και μια πολύ μικρή μειοψηφία είναι οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν αγωνία για όσα συμβαίνουν στο χωριό τους. Επίσης, ο βουλευτής της Ν.Δ παραδέχθηκε ότι οι δυο υπουργοί, Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, λένε τα ίδια, απλά με διαφορετικό τρόπο. Ότι δηλαδή θα αυξηθεί η χωρητικότητα του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ και συνολικά θα φτάσουμε από τα 700 άτομα που είναι σήμερα και για τις δυο δομές, στα 950 μαζί με το ΚΥΤ Φυλακίου. Διαψεύδει δηλαδή τόσο τον συνάδερφο του Τάσο Δημοσχάκη αλλά και τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, που δηλώνουν ότι ο κ.Θεοδωρικάκος δεσμεύεται ότι δεν θα αυξηθεί ο αριθμός του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Φυλάκιο ΤΩΡΑ: Έφεραν νέο μηχάνημα, ξανάρχισαν οι εργασίες για τη νέα δομή (ΒΙΝΤΕΟ)
Υπερασπίστηκε την θέση της Κυβέρνησης, ενώ αναγνώρισε τη σύγχυση που έχουν δημιουργήσει οι Υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου και Προστασίας του Πολίτη με τις δηλώσεις τους. Είπε ακόμα ότι θα είναι παρόν σε οποιαδήποτε συντεταγμένη και οργανωμένη από τους θεσμικούς φορείς κινητοποίηση, επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ όπως εκφράστηκε ,σύμφωνα με τον ίδιο, μέσω της κυρίας Τσιριγώτη.
Evrosnews
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Κιμ Γιονγκ Ουν περιοδεύει σε ξενοδοχεία μαζί με την κόρη του – BINTEO
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με μαθητές του μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Πάχνης Ξάνθης
- Σοκαριστικό βίντεο δείχνει Ινδό γιατρό να γρονθοκοπεί επανειλημμένα ασθενή για ένα παράπονο, vid
- Εντοπίστηκαν τέσσερα όπλα σε σπίτι στα Άνω Λιόσια – Τρεις συλλήψεις
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από το απόγευμα – Πού θα εκδηλωθούν τα ισχυρά φαινόμενα
- Ο Τζάκι Τσαν μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα μέσα από τα ερείπια της Πομπηίας, vid
- Αυστραλία: Ποια περιοχή θα υιοθετήσει αυστηρότερη νομοθεσία για την οπλοκατοχή
- Ανάπλαση της παραλιακής ζώνης από τη Νέα Ηράκλεια μέχρι τη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής
- Εκπρόπωπος Τύπου ΕΛΑΣ: «Είναι δυνατόν να επιτρέψουμε έξοδο από εθνικές οδούς που έχουν εμπόδια;»
- Προχωρά η μελέτη για Δημοτική Συγκοινωνία στον Δήμο Αθηναίων









