Κατώτερος των περιστάσεων ο Π. Καμμένος

Όσοι περίμεναν ότι ο Π. Καμμένος θα μπορούσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που έκανε η ΝΔ, σώζοντας την ύστατη στιγμή τη Μακεδονία και την Ελλάδα πλανήθηκαν πλάνην οικτράν.

Με λόγια που μπερδεύονταν καθώς αγωνιζόταν να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ο Π. Καμμένος υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΛ συμφωνούν με το Συλλαλητήριο που γίνεται αυτή την στιγμή έξω από την Βουλή, προκαλώντας τα γέλια της Αντιπολίτευσης. Είπε ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό, αλλά ότι στην ουσία θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είπε ότι ακόμα και αν πέσουν αύριο οι υπογραφές δεν σημαίνει ότι θα περάσει η συμφωνία.

«Σήμερα δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία που θα μονογράψει αύριο ο Ν. Κοτζιάς», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, σημειώνοντας πως η συζήτηση στη Βουλή και η σχετική ψηφοφορία είναι επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Ν.Δ.
«Γελάτε αλλά δεν έχετε καμία δύναμη εσείς! Εμείς είμαστε στην κυβέρνηση. Αν ψηφίζαμε σήμερα την πρόταση μομφής, τι θα γινόταν;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση και τόνισε πως «επιθυμούν πολλοί να φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι προϋπόθεση για να ισχύσει η συμφωνία, είναι να ολοκληρωθεί το σύνολο των διαδικασιών.
«Όταν θα έρθει, αν έρθει, αυτή η συμφωνία στη Βουλή, θα ερωτηθεί η Βουλή. Η θέση των ΑΝΕΛ, όπως έχουμε δημόσια δεσμευτεί, θα είναι αρνητική», υπογράμμισε.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu