• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Καταλύτης πολιτικών εξελίξεων το Σκοπιανό – Συλλαλητήρια, αποδοκιμασίες και «τρομερές» Δημοσκοπήσεις!

Καταλύτης πολιτικών εξελίξεων το Σκοπιανό – Συλλαλητήρια, αποδοκιμασίες και «τρομερές» Δημοσκοπήσεις!

Η υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, έβαλε «φωτιά» στο ήδη «καυτό» πολιτικό σκηνικό.

Σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, είδαμε ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχουν πολύ μεγάλες απώλειες, οι οποίες έχουν να κάνουν με το Σκοπιανό.

Ειδικά στην Μακεδονία, το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλο, αφού δεν καταφέρνει να «πιάσει» διψήφια ποσοστά. Οι ΑΝΕΛ από την άλλη, πλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, αφού δεν φαίνεται να εισέρχονται στην επόμενη Βουλή.

Παράλληλα, πολλοί πολίτες βρίσκονται σε αναβρασμό. Τα Συλλαλητήρια πλέον έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, ενώ όπου υπάρχουν στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, υπάρχουν και οργισμένοι πολίτες.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, οι πολίτες που αποδοκιμάζουν έντονα τα κυβερνητικά στελέχη, είναι λίγοι και ακραίοι.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί το εξής:

Σύμφωνα με τα όσα έχουν πει τα κυβερνητικά στελέχη, ο κόσμος που αντιδρά για το Σκοπιανό έχει δεχτεί την «προπαγάνδα» της Αντιπολίτευσης. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε ακούσει για ακροδεξιούς και ετερόκλητους όχλους.

Δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να αρνηθεί το γεγονός, ότι μια σεβαστή μερίδα των πολιτών δεν συμφωνεί με τις κυβερνητικές επιλογές στο Σκοπιανό. Από την άλλη, κορυφαίοι Υπουργοί, υποστηρίζουν ότι πλέον αρκετοί πολίτες βλέπουν θετικά την συμφωνία των Πρεσπών και ότι αυτοί που αντιδρούν αποτελούν την μειοψηφία.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο

Οι κάλπες όποτε και αν «ανοίξουν», θα δείξουν την αλήθεια. Κερδισμένη θα βγει η κυβέρνηση ή η Αντιπολίτευση;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα!!!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu