Κασσελάκης: Καλώ τον πρωθυπουργό να ανοίξει τώρα την ηλ. πλατφόρμα και να καταθέσουμε και οι δύο τα πόθεν έσχες μας για το 2023

Την απάντηση του πρωθυπουργού για τα δικά του πόθεν έσχες ”ότι έχουν ελεγχθεί και αρχειοθετηθεί”, σχολιάζει με βίντεο και ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας τον κ.Μητσοτάκη να ανοίξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα και να καταθέσουν κι οι δύο τα πόθεν έσχες του 2023.

Όπως σημειώνει, από αυτά που έχει καταθέσει ο πρωθυπουργός «λείπουν off shore, σπίτι Βολταίρου και το πώς απέκτησε 39 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή», ενώ τονίζει πως «όλα τα μεγάλα σκάνδαλα στην Ελλάδα έχουν αρχειοθετηθεί».

«Όλοι οι υπουργοί της μίζας έχουν αρχειοθετηθεί. Όλες οι κυβερνήσεις που κατασπατάλησαν τον δημόσιο πλούτο έχουν αρχειοθετηθεί. Ο Κώστας Καραμανλής έχει αρχειοθετηθεί. Το έγκλημα των Τεμπών προσπαθούν με νύχια και με δόντια να αρχειοθετηθεί. Εμείς θα παλέψουμε για μία Δικαιοσύνη που δε θα αρχειοθετεί τους ισχυρούς και θα καταδικάζει τους απλούς πολίτες », αναφέρει ο Στ.Κασσελάκης και συνεχίζει:

«Χθες παρουσίασα όλα μου τα περιουσιακά στοιχεία για το 2023. Σε excel, αναγκαστικά, γιατί η πλατφόρμα είναι κλειστή. Καλώ τον πρωθυπουργό, που έχει να καταθέσει πόθεν έσχες από το 2021, να κάνει το ίδιο. Η ακόμα καλύτερα: Να ανοίξει τώρα την ηλεκτρονική πλατφόρμα και να πάμε αύριο το πρωί να καταθέσουμε και οι δύο τα πόθεν έσχες μας για το 2023. Γιατί δεν την ανοίγει; Τι φοβάται; Πόσα να έχουν γίνει τα 39 του ακίνητα;».

«Όλα στο φως σημαίνει όλα στο φως για όλους μας. Αλλά πρωτίστως γι’ αυτόν που κυβερνά τη χώρα», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί