τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση ότι αδυνατεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της οπαδικής βίας και έτσι καταφεύγει σε μια τιμωρητική πολιτική παντού χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα.
Σχολιάζει ειδικότερα ότι «η κυβέρνηση αποφάσισε να γίνονται αγώνες κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, κάνοντας ό,τι κάνει πάντα. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη βία στα γήπεδα; Στρέφεται κατά όλων των φιλάθλων. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή; Στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων επαγγελματιών. Τιμωρητική πολιτική παντού, χωρίς στόχευση και αποτέλεσμα».
Προσθέτει ότι «τα υπόλοιπα μέτρα που ανακοινώθηκαν, ήταν αυτά που προτείναμε το Σάββατο και παρουσίασα σήμερα το πρωί σε βίντεο». «Είναι τα αυτονόητα», αναφέρει, «το ζήτημα όμως είναι επιτέλους να εφαρμοστούν». «Γιατί και άλλες φορές η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε μέτρα, και έκτοτε είχαμε τη δολοφονία ενός φιλάθλου πριν από λίγους μήνες και έναν αστυνομικό που τώρα παλεύει για τη ζωή του», συνεχίζει, προσθέτοντας ότι «το κλειδί για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας είναι ένα: πολιτική βούληση».
(απεμπε – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λ. Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τετάρτης, λόγω έργων
- «ΒΟΜΒΕΣ» Τραμπ κατά των διεθνιστών! Ομιλία «κόλαφος» στην Νέα Υόρκη
- Ταϊβάν: Δύο νεκροί και 30 αγνοούμενοι λόγω ενός τυφώνα
- ΚΚΕ για αναβολή συνάντησης Ερντογάν-Μητσοτάκη: «Εκτίθενται όσοι καλλιεργούν τον εφησυχασμό των “ήρεμων νερών”»
- Νέα Υόρκη: Χέρι-χέρι με τη Μελάνια εισήλθε ο Τραμπ στο κτίριο του ΟΗΕ – Video
- Νέα Υόρκη: Έφτασε στο κτίριο του ΟΗΕ ο Ζελένσκι, video
- ΕΛ.ΑΣ.: Συμβουλές για να μην πέσουν οι πολίτες θύματα εξαπάτησης από επιτήδειους
- Φυλάκιση 2 ετών στον Σύρο που επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες στο Αιγάλεω
- Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την παράσυρση οχήματος από αμαξοστοιχία στο Σουφλί
- Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ: Σύμφωνα με τα ουκρανικά βιβλία Τούρκοι, Γάλλοι και Ισπανοί είναι απόγονοι Ουκρανών, video
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΑΠΑΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ
