Ολόκληρη η ανακοίνωση του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη:
«To Εθνικό Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ, ως γνήσιος εκφραστής των Εθνικών ιδεών και της Φιλοπατρίας, θεωρεί τις εκλογές της 21ης Μαϊου «άκυρες» και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα στηρίξει κανέναν πολιτικό σχηματισμό από αυτούς που λαμβάνουν μέρος, για τους κάτωθι λόγους:
Η πρόθεση της κυβερνητικής συμμορίας και του παραδικαστικού κυκλώματος ήταν -δια μέσου του αποκλεισμού πολιτικών κομμάτων από την εκλογική διαδικασία- να διασπάσουν το ενιαίο πατριωτικό μέτωπο που είχε σχηματιστεί με προμετωπίδα το Εθνικό Κόμμα και να οδηγήσουν το συγκεκριμένο κοινό που διέπεται από έντονα χαρακτηριστικά αντισυστημικότητας σε νεοπαγείς κομματικούς μηχανισμούς ή πρόσωπα, τα οποία είναι άμεσα ελεγχόμενα από την ίδια.
Κανένα από τα κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως “πατριωτικά” δεν πήρε δημόσια και ξεκάθαρη θέση για τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των Μητσοτάκη-Βορίδη-Γεραπετρίτη αλλά και του Άρειου Πάγου, ο οποίος εντελώς πραξικοπηματικά και ενάντια στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία απέκλεισε καθόλα νόμιμους πολιτικούς σχηματισμούς, στερώντας επί του πρακτέου το δικαίωμα επιλογής σε χιλιάδες Έλληνες πολίτες, παραβιάζοντας έτσι και την Λαϊκή Κυριαρχία, η οποία προστατεύεται από το ίδιο το σύνταγμα στο Άρθρο 52.
Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί τους πολίτες σκεπτόμενους ανθρώπους και δεν θα μπορούσε ποτέ να τους καθοδηγήσει σε κάποια συγκεκριμένη πολιτική επιλογή καθότι ΔΕΝ εμπιστεύεται ούτε τα πρόσωπα που λαμβάνουν μέρος στις εκλογές, αλλά ούτε και τις προθέσεις των κομμάτων τους. Ιδίως όταν το ίδιο το πολιτικό σύστημα προκλητικά τους προωθεί.
Συνοψίζοντας, καλούμε ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες, μολονότι δεν θεωρούμε αυτές τις εκλογές ελεύθερες, να πάνε να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να βάλουν οριστικό τέλος στο καθεστώς Μητσοτάκη. ΌΧΙ ΛΕΥΚΟ-ΌΧΙ ΑΚΥΡΟ-ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!».
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επίσημο! Υπεγράφη η συμφωνία ειρήνης για την Γάζα: «Χρειάστηκαν 3000 χρόνια» (video)
- O Τραμπ αποθεώνει τον Ερντογάν παρουσία Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ
- Μαραθώνας: Συνελήφθη 20χρονος για πυροβολισμούς με καλάσνικοφ έξω από σπίτι
- Θεσσαλονίκη: Απεργία 14ης Οκτωβρίου- Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και το μετρό
- Όλοι μαζί και στην μέση ο Τραμπ! Μπρος ολοταχώς για μια Ευρώ-Μεσογειακή Ένωση; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
- Συνελήφθη διακινητής μεταναστών – Είχε καταδικαστεί σε ποινή 93 χρόνων και πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ πρόστιμο
- Βιάζεται ο Τραμπ! Την Παρασκευή φέρεται πως θα συναντήσει τον Ζελένσκι
- Ώρα εξελίξεων: Ο Τραμπ έχει το μήνυμα της επόμενης μέρας για τους πολιτικούς ηγέτες στην Αίγυπτο
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις κατοικιών σε περιοχές της Αττικής
- Συνάντηση του Σίσι με ηγέτες πολλών χωρών, στο περιθώριο της διεθνούς συνόδου στην Αίγυπτο