• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ): Στη Θεσσαλονίκη έπεσαν δακρυγόνα γιατί δεν ελέγχουμε τα πάντα στην αστυνομία (βίντεο)

Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ): Στη Θεσσαλονίκη έπεσαν δακρυγόνα γιατί δεν ελέγχουμε τα πάντα στην αστυνομία (βίντεο)

«Το έχουμε πει πολλές φορές και μας έχετε λοιδoρήσει. Ακόμα δεν ελέγχουμε τα πάντα στις συνήθειες των σωμάτων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στο γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει τα πάντα στην αστυνομία απέδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα την αλόγιστη χρήση χημικών στις διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Κατά την ίδια, μάλιστα, τα χημικά που έπεσαν στη Θεσσαλονίκη ήταν μόνο στη μικρή ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια, αν και τα βίντεο από όσα συνέβησαν δείχνουν ακόμα και μικρά παιδιά να κλαίνε από τα δακρυγόνα.

«Εγώ προσωπικά είμαι αντίθετη στη χρήση δακρυγόνων. Πρέπει να δούμε πώς και πότε πετάμε δακρυγόνα» δήλωσε αρχικά η κυρία Καρακώστα και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Το έχουμε πει πολλές φορές και μας έχετε λοιδωρήσει. Ακόμα δεν ελέγχουμε τα πάντα στις συνήθειες των σωμάτων που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Οι νοοτροποίες των ανθρώπων δεν αλλάζουν από τη μια ημέρα στην άλλη και αυτό πρέπει ακόμα να ελεγχθεί. Έχει ελεγχθεί σε μεγάσλο βαθμό. Στην τριετία θα δούμε λιγότερες επεμβάσεις στο όποιο κίνημα υπάρχει» είπε η κυρία Καρακώστα μιλώντας στο epsilonTv.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu