• Αρχική
 • Άρθρα
 • Άρθρα
 • Κανείς δεν θα σας το γράψει: Ποιοι παρακολουθούν την Νέα Δημοκρατία στο «μεταναστευτικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανείς δεν θα σας το γράψει: Ποιοι παρακολουθούν την Νέα Δημοκρατία στο «μεταναστευτικό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με απλά λόγια για να μην μακρηγορούμε.

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 • Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή αλλιώς κυκλώματα διακινητών σε όλον τον πλανήτη προωθούν παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη.
 • Η Τουρκία, για δικούς της σκοπούς, τους προωθεί στην Ελλάδα.
 • Η προηγούμενη κυβέρνηση είχε ανοίξει τα σύνορα και έδινε ΑΜΚΑ σε όλους, κάτι που σταμάτησε, ευτυχώς, η Νέα Δημοκρατία.
 • Υπάρχουν λεγόμενοι «πρόσφυγες» που εγκαταστάθηκαν στην χώρα το 2015 (το ποιοι έπρεπε να πάρουν άσυλο ή όχι πρέπει να το απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ).

Τι κάνει μπορεί να κάνει αυτή την στιγμή η νέα κυβέρνηση της χώρας;

Δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού», απαντώντας σε αριστερόστροφες ερωτήσεις:

«Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι μεταναστευτικό και όχι προσφυγικό σε σχέση με το 2015, (…). Οι περισσότεροι που εισέρχονται σήμερα στην Ελλάδα έχουν προφίλ οικονομικού μετανάστη και όχι πρόσφυγα. Μόνο το 2% είναι Σύροι».

Άρα μόνο το 2% είναι πρόσφυγες, όλοι οι υπόλοιποι παράνομοι μετανάστες, τους οποίους δεν είναι υποχρεωμένη η Ελλάδα να υποδεχθεί ή να κρατήσει.

Ποια ιδεολογική σφαίρα επιρροής κυριαρχεί, αυτή την στιγμή, στην Ελλάδα;

Η Αριστερά, δεδομένου ότι, για παράδειγμα, ο Κ.Κυρανάκης οδηγείται στο δικαστήριο, επειδή είπε πως το «επίδομα γέννας πρέπει να δίνεται μόνο σε Ελληνόπουλα» (διαβάστε ΕΔΩ).

Ως εκ τούτου η νέα κυβέρνηση προσπαθεί αφενός να επαναπατρίσει τους παράνομους μετανάστες, εμποδίζοντας να έρθουν περισσότεροι, αφετέρου, επειδή την παρακολουθούν χίλια μάτια παγκοσμιοποιητών αλλά και αριστερόστροφων πολιτικών, εντός Νέας Δημοκρατίας, που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σαμποτάρουν την όποια κίνηση, οφείλει να παρουσιάζεται… «πολιτικά ορθή», προκειμένου να μην χαρακτηριστεί «ακροδεξιά».

ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΊΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ, «ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ», ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΉ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Επομένως, ο Κ.Μητσοτάκης, προσπαθώντας να κρατήσει ρητορική ισορροπία, ανάμεσα στις δύο τάσεις του κόμματός του, ξεχώρισε τους πρόσφυγες που είναι απειροελάχιστοι σε σχέση με τους παράνομους μετανάστες και δεσμεύτηκε πως αυτούς η Ελλάδα θα τους κρατήσει.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ούτε φράχτες θέλουμε, ούτε τείχη. Κανόνες θέλουμε. Και μέσω των κανόνων ένα κυρίαρχο κράτος φυλάσσει τα σύνορά του. Δεν φοβάμαι τους πρόσφυγες ως μια δύναμη η οποία θα μπολιάσει την ελληνική κοινωνία. Πρέπει να πάνε σε σχολεία. Κι αν είναι άριστοι μαθητές να σηκώσουν και την σημαία. Μακριά από μας οποιαδήποτε ξενοφοβία και ρατσισμός. Χαίρομαι όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική».

Φυσικά και δεν συμφωνούμε με την μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική χώρα.

Από εδώ και πέρα τι γίνεται όμως;

Οι Έλληνες οφείλουν να παραμείνουν πλειοψηφία στην χώρα τους, να ενισχυθούν οι ελληνικές γέννες και οι όποιοι ξένοι να γνωρίζουν πως βρίσκονται στην Ελλάδα, πρέπει να ακολουθήσουν την Ελληνική Παιδεία, να σέβονται την Ελληνική Σημαία και να μην ανεμίζουν σημαίες του Ισλάμ ή της Σαρίας.

Το φλέγον ζήτημα, λοιπόν, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, είναι να διατηρήσουμε την Ελληνικότητά μας, να την επιβάλλουμε σε όποιον ζει εδώ, να φυλάξουμε τα σύνορα, να θέσουμε την Ευρώπη προ των ευθυνών της και να επαναπατρίσουμε όσους παράνομα ήρθαν και έρχονται στην Ελλάδα.

ΦΩΤΟ eurokinissi

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...