και ερωτηθείς για το θέμα των ΕΛΤΑ, τόνισε ότι είναι ένα ζήτημα με κοινωνικές προεκτάσεις και για το λόγο αυτό θα πρέπει οι αποφάσεις να ληφθούν με τη δέουσα προσοχή.
Συμπλήρωσε δε, πως μετά από την παρέμβαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δεκάδων βουλευτών της ΝΔ, συγκάλεσε σήμερα τη συνεδρίαση των δυο συναρμόδιων επιτροπών της Βουλής, στην οποία θα παρευρεθεί και η διοίκηση των ΕΛΤΑ.
Σε ότι αφορά τον ΟΠΕΚΕΠΕ, δήλωσε ότι λόγω θέσης δεν του επιτρέπεται να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στην Εξεταστική Επιτροπή, αλλά ευελπιστεί ότι οι αντιδράσεις των αγροτών θα εκτονωθούν, αν τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα και αρχίσουν οι πληρωμές των επιδοτήσεων στο τέλος Νοεμβρίου.
Ερωτηθείς για το αιματοκύλισμα στην Κρήτη, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη για αφοπλισμό και επεσήμανε ότι τα κόμματα, διαχρονικά, φοβούνται το πολιτικό κόστος και γι’ αυτό δεν έχουν πάρει τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες.
Τέλος, σε ότι αφορά το θέμα του «κόφτη» στη Βουλή, υπογράμμισε ότι αυτός θα τεθεί σε λειτουργία αν έχουν λυθεί κι όλα τα τεχνικά προβλήματα, την επόμενη εβδομάδα και θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος για την πλήρη εφαρμογή του.
Ο κ. Κακλαμάνης, τόνισε ότι ο «κόφτης» δεν αφορά κάποια πρόσωπα, αλλά το σύνολο των ομιλητών στη Βουλή, καθώς η πλειοψηφία κάνει υπερβάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά, «ακόμη κι ο Πρωθυπουργός να κάνει υπέρβαση, θα τεθεί σε λειτουργία ο κόφτης».
Από antenna.gr – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λίβανος: Οι ισραηλινές επιθέσεις σκότωσαν 51 διασώστες και ιατρικό προσωπικό από την έναρξη του πολέμου
- Ο πρόεδρος του Ιράν ευχαρίστησε το Πακιστάν για την προσπάθεια τερματισμού του πολέμου με ΗΠΑ-Ισραήλ
- Δ. Παπαστεργίου: Οφείλουμε να είμαστε στο Διάστημα και να συμμετέχουμε με αξιοπρεπή προγράμματα
- Σπάνιες εικόνες με πλημμυρισμένους δρόμους στις πλέον άνυδρες περιοχές της Μ. Ανατολής, vid
- Συνελήφθη ο πρώην πρωθυπουργός του Νεπάλ
- Το Ιράκ διέταξε τη διενέργεια έρευνας μετά την επίθεση με drone στην κατοικία του προέδρου του Ιρακινού Κουρδιστάν
- Η διαφορά μιας γάτας και ενός σκύλου…όταν τους ταΐζεις! ΒΙΝΤΕΟ
- Γ. Παπανδρέου: Οι τρεις άξονες της Βίβλου Δημοκρατικών Μεταρρυθμίσεων
- Διακόπηκε η παραγωγή μεγάλης ιρανικής χαλυβουργίας ύστερα από τις επιθέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ
- Ευ. Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ οφείλει έναντι της χώρας να θέσει ως εκλογικό στόχο τη νίκη του









