• Αρχική
  • Άρθρα
  • Και το επικοινωνιακό σόου καλά κρατεί: Τσίπρας και Καμμένος διασταυρώνουν στα «ξίφη» τους στην τηλεόραση!

Και το επικοινωνιακό σόου καλά κρατεί: Τσίπρας και Καμμένος διασταυρώνουν στα «ξίφη» τους στην τηλεόραση!

Οι δύο εταίροι θα δώσουν τις απαντήσεις τους στο θέμα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι άλλο από την συμφωνία των Πρεσπών, τη στάση που θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ και κατ' επέκταση το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού.

Έναν ιδιότυπο τρόπο για να…αναμετρηθούν επέλεξαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο κυβερνητικός του εταίρος Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με το Sputniknews.

Την ώρα που το ραντεβού παραμένει σε εκκρεμότητα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος …θα τα πουν μέσω τηλεοπτικών παραθύρων καθώς ο πρωθυπουργός θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων του Open την Τετάρτη στις 19:00, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε το δελτίο του Star μία ώρα αργότερα στις 19:55.

Οι δύο εταίροι θα δώσουν τις απαντήσεις τους στο θέμα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι άλλο από την συμφωνία των Πρεσπών, τη στάση που θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ και κατ’ επέκταση το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Τρίτη μεταφέρθηκε κατά μία ημέρα, ενώ σήμερα έγινε γνωστή και η εμφάνιση του κ. Καμμένου στο Star την Τετάρτη.

Καταλυτικό ρόλο φαίνεται ότι έπαιξε ο προγραμματισμός της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης.

Η συνεδρίαση θεωρείται κρίσιμη και είναι ενδεικτική η σημερινή τοποθέτηση της υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη ότι εκεί θα δείξει «πού θα κάτσει η μπίλια» σε ό,τι αφορά τη στάση του προέδρου των ΑΝΕΛ στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών.