• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • K.Μητσοτάκης: «Γιατί αρνείστε την αναθεώρηση του Άρθρου 16 κ. Τσίπρα; Ποιους προστατεύετε;» (ΒΙΝΤΕΟ)

K.Μητσοτάκης: «Γιατί αρνείστε την αναθεώρηση του Άρθρου 16 κ. Τσίπρα; Ποιους προστατεύετε;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρότασή του να ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ όλα τα άρθρα που προτείνει η ΝΔ ως αναθεωρητέα προκειμένου να πράξει το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Ολομέλεια, στη συζήτηση για τη Συνταγματικής Αναθεώρηση.

«Σας είχα καταθέσει πρόταση, ελάτε να ψηφίσουμε η ΝΔ τα άρθρα που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ να κριθούν αναθεωρητέα και ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά που ζητά η ΝΔ, έτσι ώστε η επόμενη Βουλή να προχωρήσει με απλή πλειοψηφία»

«Ελάτε να ψηφίσουμε από κοινού όλα τα άρθρα που κρίνετε αναθεωρητέα και θα ψηφίσουμε εμείς τα δικά σας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν αυτό σας πέφτει βαρύ μπορώ να επανέλθω με μια ελαφρά συμπυκνωμένη πρόταση. Για εμάς δύο άρθρα είναι τα πιο σημαντικά, διαλέξτε δύο άρθρα και δεσμεύομαι ότι θα τα ψηφίσω αν και εσείς ψηφίσετε τα 16 και 24».

«Ακούγοντας τον Πρωθυπουργό να διαβάζει την ομιλία του, σκεπτόμουν ότι ευτυχώς που νομίζετε, κ. Τσίπρα, ότι το ατού σας είναι η οικονομία και όχι τα συνταγματικά. Επιδείξατε άγνοια ή συνειδητή προσπάθεια διαστρέβλωσης των δικών μας θέσεων» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκινώντας την ομιλία του.

«Ψηφίστε όλα τα άρθρα που προτείνουμε εμείς αναθεωρητέα και θα ψηφίσουμε και εμείς αυτά που θέλετε εσείς. Όχι μισές δουλειές. Αν πιστεύετε στη λαϊκή εντολή, δεν έχετε λόγο να φοβάστε την πρότασή μας» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

(φώτο: Eurokinissi)

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...