• Αρχική
  • Άρθρα
  • Κ.Κυρανάκης: «Το διακύβευμα στις εκλογές που έρχονται είναι να φύγει ο Τσίπρας, αυτό θέλει ο κόσμος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κ.Κυρανάκης: «Το διακύβευμα στις εκλογές που έρχονται είναι να φύγει ο Τσίπρας, αυτό θέλει ο κόσμος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε χθές (10/5/2019) στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα.

Παίρνοντας τον λόγο είπε πως «το κυρίαρχο σε μια προεκλογική περίοδο είναι τα προγράμματα και οι προτάσεις που έχει το κάθε κόμμα για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Σχετικά με το ποιο είναι το διακύβευμα στις ερχόμενες εκλογές ο «γαλάζιος» υποψήφιος είπε πως «το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές, είναι να φύγει ο Τσίπρας. Αυτό θέλει ο κόσμος».

«Το πώς θα γίνει αυτό και πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, εξαρτάται από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών», συνέχισε.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πρόσφατο ντοκουμέντο της αποκάλυψης του «ταξιδιού αναψυχής» του πρωθυπουργού και την περιβόητη φωτογραφία με το κότερο, λέγοντας πως «αν ο κ.Τσίπρας αναδεικνύει μια υποκρισία, πηγαίνοντας από τη μία διακοπές σε μια θαλαμηγό ενός εφοπλιστή ενώ από την άλλη λέει πως είναι απέναντι στις ελίτ, αυτό είναι κάτι που δίνει στον κόσμο την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιον έχει πρωθυπουργό».

Κατόπιν το θέμα πήγε στα γεγονότα των επεισοδίων στη Βουκουρεστίου, όπου κουκουλοφόροι έσπασαν μαγαζιά επειδή ο Κουφοντίνας δεν πήρε άδεια.

Ο Κώστας Κυρανάκης είπε πως για ακόμη μια φορά συνέβη αυτό, για τον τρομοκράτη Κουφοντίνα.

«Η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες χρειάζονται ηρεμία στη ζωή τους. Γίνονται και όλα αυτά με τα Ελληνοτουρκικά. Πως μπορούμε να περιμένουμε από μια τέτοια κυβέρνηση να προστατεύσει τα σύνορά μας, όταν δεν μπορεί να προστατέψει το κέντρο της πρωτεύουσας της

Συνεχίζοντας, τόνισε το γεγονός πως μόνο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως πήγε και μίλησε με τους καταστηματάρχες που υπέστησαν ζημιές. Οι άλλοι δεν ενδιαφέρονται αναρωτήθηκε;

Η ομάδα που βγήκε χθες και τα έσπασε, χρησιμοποίησε το άσυλο της Νομικής Αθηνών, ανέφερε, για να περάσει σε μια δήλωση για το ότι η ΝΔ θα επανιδρύσει την ομάδα ΔΕΛΤΑ, για την οποία είπε και μερικά λόγια:

«Παλαιότερα είχαμε την ομάδα ΔΕΛΤΑ, που είχε ιδρύσει η ΝΔ. Τι έκανε αυτή η ομάδα; Με το που πήγαινε να δημιουργηθεί μια εστία βίας, δηλαδή να συναθροιστούν όλοι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια για παράδειγμα, το σταματούσε στην πηγή του. Αντί να λειτουργεί κατασταλτικά, λειτουργούσε προληπτικά.


Μετά τις εκλογές θα επανιδρύσουμε την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ο,τι και να λέει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ακραίοι του», ανέφερε.

Μετά την αναφορά στην ομάδα ΔΕΛΤΑ, το θέμα πήγε στις δημοσκοπήσεις, για τις οποίες ο Κώστας Κυρανάκης είπε: «Κυριακή κοντή γιορτή, σε δυο εβδομάδες θα έχουμε εκλογές και οι πολίτες θα ψηφίσουν στην κάλπη και όχι σε δημοσκοπήσεις», ενώ ανέφερε πως κατά την δική του εκτίμηση η διαφορά θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στις παροχές ΣΥΡΙΖΑ. Επ αυτών, ο Κώστας Κυρανάκης έκανε αρκετά σχόλια, τα οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, ωστόσο χαρακτηριστικά ανέφερε πως «όταν για τέσσερα χρόνια έχεις φορτώσει τον κόσμο με φόρους και τελευταία στιγμή, δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές, επαναφέρεις την
κατάσταση εκεί που την παρέλαβες, δεν μπορεί να είναι αυτή η ελπίδα, δεν μπορεί να είναι αυτό το όραμα
».

Πρέπει να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα, τη ναυτιλία, να ανήκουμε στο Δυτικό κόσμο. Το θέμα είναι ποιος είναι πιο ικανός να τα κάνει αυτά πράξη.

Δείτε την παρέμβαση του υποψηφίου της ΝΔ στα Νότια της Β’Αθηνών παρακάτω.