• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Κ.Κυρανάκης: «Θέλουμε να δώσουμε ελευθερία στους Έλληνες με μειώσεις φόρων» – Η αναφορά σε πλαστές δημοσκοπήσεις

Κ.Κυρανάκης: «Θέλουμε να δώσουμε ελευθερία στους Έλληνες με μειώσεις φόρων» – Η αναφορά σε πλαστές δημοσκοπήσεις

Στο «Κόντρα Channel» και στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου βρέθηκε καλεσμένος ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης,

μιλώντας για μία σειρά από θέματα όπως ήταν τα εργασιακά, η οικονομία αλλά και οι αμφισβητούμενες από πλευράς αξιοπιστίας δημοσκοπήσεις.

Αρχικά για το θέμα των εργασιακών, ο Κώστας Κυρανάκης πρόκρινε το μοντέλο μίας βιώσιμης οικονομικά επιχείρησης στην οποία ο κάθε εργαζόμενος θα μπορεί να έχει συμμετοχή στα κέρδη της επιχείρησης, σε ένα σύστημα που θα τον καθιστά ουσιαστικά συνέταιρο.

Επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε:

«Εσείς δεν θέλετε ως κυβέρνηση αυτό. Θέλετε μία Ελλάδα φτωχοποιημένη από πέρα ως πέρα και να εξαρτάται ο κάθε Έλληνες από τα επιδόματά σας.

Κάθε τέλος του χρόνου από το υπερ-πλεόνασμα που δεν χρειάζεται να μπορούν όλοι οι Έλληνες να εξαρτώνται από εσάς.

Εμείς θέλουμε οι Έλληνες να είναι ελεύθεροι.

Έχει πολύ μεγάλη διαφορά να μοιράζεις λεφτά και να αφήνεις τον κόσμο να βάζει τα λεφτά που βγάζει με ιδρώτα στην τσέπη του.

Θέλουμε ελευθερία. Για αυτό θέλουμε μείωση των φόρων και των εισφορών».

Στην συνέχεια (14:25) παρουσιάστηκε στο τηλεοπτικό πλατό μία δημοσκόπηση από την εφημερίδα Documento που έδινε ψαλιδισμένη την διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις μόλις 3,5 μονάδες.

Ο κ.Κυρανάκης σχολιάζοντας την δημοσκόπηση χαρακτήρισε «φιλοκυβερνητική» την εφημερίδα, παρατηρώντας πως οι αριθμοί που παρουσιάζονται είναι χωρίς αναγωγή!

«Με αναγωγή η δημοσκόπηση δίνει αυτοδυναμία στην ΝΔ. Μας δίνουν 151 έδρες! Έχει κάνει μία τεράστια γκάφα το Μαξίμου σε αυτό. 

Σας προκαλώ να δείτε τα στοιχεία».

Απαντώντας στον σάλο που προκλήθηκε στο τηλεοπτικό πλατό για τα περί «πλαστής δημοσκόπησης» ο κ.Κυρανάκης πρόσθεσε:

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο παρασύστημα του ΣΥΡΙΖΑ που χρηματοδοτεί με κρατικό χρήμα την συγκεκριμένη εφημερίδα. Η fake δημοσκόπηση έγινε από μία fake εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018. 

Δεν μας ενδιαφέρει η διαφορά. Μας ενδιαφέρει μόνο το ποσοστό που θα συγκεντρώσει η ΝΔ, για να είμαστε αυτοδύναμοι».

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu