• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Κ.Κυρανάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία, Η Ελλάδα οφείλει να προστατεύει τα σύνορά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κ.Κυρανάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία, Η Ελλάδα οφείλει να προστατεύει τα σύνορά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Κυρανάκης βρέθηκηε σήμερα στην εκπομπή Brainstorming του Action 24, με τον Γιώργο Πίερρο και τον Σταμάτη Ζαχαρό.


Αρχίζοντας την τοποθέτησή του, μίλησε για την πολιτική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως « οι άνθρωποι αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ, πούλησαν τα πιστεύω τους. Ήρθαν στην εξουσία καταγγέλοντας την αμυγδαλέζα και η αμυγδαλέζα είναι ένας παράδεισος μπροστά στη Μόρια». « Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιερό και όσιο, απλά είναι ένα κόμμα που θέλει να κρατήσει πάση θυσία την εξουσία

«Η Ελλάδα οφείλει να προστατευτεί τα σύνορά της» τόνισε ο υποψήφιος με τη ΝΔ στα Νότια β’ Αθηνών, λέγοντας στη συνέχεια πως «ο κ.Μητσοτάκης μαζί με τον κ.Βέμπερ έχουν μια κοινή δέσμευση, προστασίας των
Ελληνικών και Ευρωπαϊκών συνόρων. Δεν μπορεί η Ελλάδα να συνεχίσει να είναι ξέφραγο αμπέλι και φυσικά αυτοί που θα μπαίνουν μέσα με νόμιμο τρόπο, θα έχουν μια σύντομη και ξεκάθαρη διαδικασία αίτησης ασύλου.

«Όσοι είναι παράνομοι θα πηγαίνουν πίσω στις χώρες τους» υπογράμμισε ο Κώστας Κυρανάκης.

«Όσοι δικαιούνται άσυλο θα πηγαίνουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ανάλογα με τη δυναμική, τον πληθυσμό καιτις υποδομές τους», πρόσθεσε.

Κατόπιν, ο κ.Πελεγρίνης, παίρνοντας το λόγο είπε το εξής «κουφό».

«Η διαφορά του Αντώνη Σαμαρά με τον Αλέξη Τσίπρα, είναι πως ο πρώτος παρίστανε τον αντιμνημονιακό μέχρι που βγήκε πρωθυπουργός, ενώ ο δεύτερος παρέμεινε…αντιμνημονιακός, προσπάθησε να διαπραγματευτεί αλλά δεν τα κατάφερε».
«Αυτό είναι προς τιμή του, διότι προκειμένου να μην οδηγηθεί η χώρα στην καταστροφή, έκανε αυτή τη στροφή».

Ο Κώστας Κυρανάκης αντέδρασε και παίρνοντας το λόγο ξεκαθάρισε τα πράγματα:

«Αυτό που λέτε δεν ισχύει» του απάντησε. «Το δέυτερο μνημόνιο ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου, στην οποία συμμετείχε ο κ.Σαμαράς πριν γίνει πρωθυπουργός. Άρα όταν ανέλαβε την εξουσία ως πρωθυπουργός, είχε ήδη ψηφίσει το πρόγραμμα και εκείνος κλήθηκε να το εφαρμόσει με ένα δικό του μείγμα πολιτικής»

«Με μείωση φόρων, μείωση εισφορών, περικοπές στο δημόσιο και μια εντελώς διαφορετική εφαρμοσμένη πολιτική από αυτή που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Άρα το θέμα είναι οτι όλη αυτή η προπαγάνδα που ακούμε όλο
αυτόν τον καιρό, κάτι μας έχει μάθει. Δεν μπορεί όλα αυτά τα λάθη του παρελθόντος, όλες αυτές οι κορώνες, οι λαϊκισμοί οι οποίοι μας οδήγησαν τελικά στην πτώχευση, και όχι μόνο την οικονομική πτώχευση.

Παίροντας εκ νέου το λόγο ο κ.Πελεγρίνης δήλωσε:

«Η διαφορά του Σαμαρά με τον Τσίπρα, είναι οτι ο Τσίπρας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σε σχέση με τον Σαμαρά».

-«Ο Σαμαράς κυβέρνησε το μισό της θητείας του επειδή τον έριξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή» είπε ο υποψήφιος με τη ΝΔ.

Κατόπιν, ο Πελεγρίνης είπε οτι το οτι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως δεν πάει καλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει οτι ισχύει κιόλας! Έχουν διαψευστεί τόσες φορές παγκόσμια οι δημοσκοπήσεις πρόσθεσε.

Τότε ο Κώστας Κυρανάκης τον ρώτησε να του πει ένα παράδειγμα, πράγματα που έφερε σε…αμηχανία τον ακαδημαϊκό.

Δείτε τη συνέχεια:

(φώτο: Eurokinissi)

  • 88
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...