• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Κ.Κυρανάκης: «Επταήμερο στην Ελλάδα δουλεύει μόνο η μηχανή προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κ.Κυρανάκης: «Επταήμερο στην Ελλάδα δουλεύει μόνο η μηχανή προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε για ακόμη μια φορά «απέναντι» στον Κώστα Ζαχαριάδη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Μπροστά στα Γεγονότα» με τον Νίκο Μερτζάνη τη Δευτέρα (13/5/2019).

Το «μήλον της έριδος» ήταν στην αρχικά ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη περί της επταήμερης εργασίας.

Υπήρξε μια διαφωνία ως προς το τι είπε ο αρχηγός της ΝΔ, με αποτέλεσμα να αναπαραχθεί το «επίμαχο» κομμάτι της συνεντεύξεως.

Κατόπιν υπήρξαν τοποθετήσεις του Κ.Ζαχαριάδη επί της δήλωσης του Κ.Μητσοτάκη, στις οποίες επέμεινε πως ο Κ.Μητσοτάκης μίλησε περί επταήμερου εργασίας.

Μετά την αναφορά σε ορισμένα στατιστικά από τις χώρες τις ΕΕ επάνω στα εργασιακά, ο Κώστας Κυρανάκης έθεσε μια ερώτηση προς απάντηση των όσων ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε: «Άρα στην Ευρώπη ή στη Γερμανία για παράδειγμα, για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ από το πρωί μέχρι το βράδυ λέει ότι είναι νεοφιλελεύθερη, δουλεύουν λιγότερες ώρες από την Ελλάδα.

Άρα μήπως η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουμε νόμους ΣΥΡΙΖΑ για τα εργασιακά, είναι αυτή η νεοφιλελεύθερη

Εν συνεχεία, ο υποψήφιος με τη ΝΔ στα Νότια της β’Αθηνών, διευκρίνισε πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στη λειτουργία μιας επιχείρησης για επτά ημέρες.

Αυτό που αλλάζει, συνέχισε, είναι ότι όπως η επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψε η εταιρεία «Παπαστράτος« και που ενέκρινε η κ.Αχτσιόγλου, λέει πως ναι μεν επεκτείνουμε το ωράριο λειτουργίας στις επτά ημέρες, αλλά θα υπάρχουν τέσσερις ημέρες εργασίας για τον εργαζόμενο. Αυτό είναι μια ευελιξία που είναι καινοτόμα και την έχει χαιρετήσει μάλιστα ο κ.Τσίπρας.

Ο κ.Μητσοτάκης ενθάρρυνε κι άλλες επιχειρήσεις, εφόσον το επιθυμούν και οι εργαζόμενοί τους, όχι με το πιστόλι στον κρόταφο, να κάνουν και αυτές το ίδιο, πρόσθεσε.

Απαντώντας ο Κ.Ζαχαριάδης είπε πως «είναι γνωστό, ότι η δική σας πολιτική οικογένεια σε όλη την Ευρώπη, είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων,δεξιά είστε, είστε οι κακοί πως να το κάνουμε».

Παίρνοντας τον λόγο και πάλι, ο Κώστας Κυρανάκης ρώτησε τον Κ.Ζαχαριάδη, «με την εργατική νομοθεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι πόσες ώρες επιτρέπεται ένας εργαζόμενος να δουλεύει σήμερα τη μέρα στην Ελλάδα;»

Αφού δεν πήρε απάντηση, συνέχισε λέγοντας: «Η εργατολόγος που μίλησε πριν λίγο εδώ, είπε πως επιτρέπεται η εργασία μέχρι και 13 ώρες τη μέρα».

Ενώ κατόπιν, τόνισε πως «η μόνη ομάδα ανθρώπων που δουλεύει επταήμερο στην Ελλάδα είναι η μηχανή στρέβλωσης και προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ κατ εντολήν Τσίπρα».

Τη συνέχεια της συζήτησης μπορείτε να την ακούσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...