Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ: «Χούντα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Μακεδονικό!»

«Χούντα» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την απόφασή τους να παραδώσουν το όνομα της «Μακεδονίας» στους Σκοπιανούς ο τ. αναπληρωτής γραμματέας, ιδρυτικό μέλος και πρώτος εκλεγμένος στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, Αθανάσιος Μπέλτσος.

 

Ο κ. Μπέλτσος διαφώνησε με την απόφαση που έλαβε η ηγεσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας και αποχώρησε από το κόμμα.

Με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στα βουνά που γράφτηκε ιστορία με αίμα σήμερα ξαναγράφεται… η Ελλάδα αντιστέκεται. Χούντα!»

Ο ίδιος είχε υποβάλει, με ανακοίνωσή του προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο την παραίτησή του. Το κείμενο της παραίτησης έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,

Η Συμφωνία απεμπόλησης της Μακεδονίας δημιουργεί τραγικά εθνικά τετελεσμένα. Η ανιστόρητη και υποτελής διαπραγμάτευση Τσίπρα -Κοτζιά που αγνόησε την επίσημη εθνική γραμμή όπως αυτή διατυπώθηκε στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το 1992, αλλά και την καθολική βούληση των ελλήνων πολιτών δημιουργούν εκτός από εθνικές παλινωδίες με κερκόπορτα αλυτρωτισμού και κλίμα διχασμού και κοινωνικής έκρηξης.

(parapolitika)

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu