• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΗΧΗΤΙΚΟ-«φωτιά»: «Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη»

ΗΧΗΤΙΚΟ-«φωτιά»: «Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη»

syrizanel
Τα γυρίζει ο Παπαδόπουλος...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, σε σημερινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» αποκάλυψε πως στελέχη μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη!

Τι είπε συγκεκριμένα ο ίδιος αναφερόμενους στους αρμούς της εξουσίας:

«Πρέπει να σεβαστούμε εμείς οι πολιτικοί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Υπήρχε επηρεασμός από κάποιους από μας, που ήθελαν μια πιο γρήγορη πορεία της Δικαιοσύνης προς αυτά που νόμιζαν και είχαν και εδώ αυταπάτες, ότι θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν. Υπήρξε επιχείρηση επηρεασμού αλλά τα πρόσωπα της Δικαιοσύνης δεν πρέπει να υπακούν σε εντολές πολιτικών.

Ό,τι και να έλεγε ο Παπαγγελόπουλος δεν είχε καμία υποχρέωση ο δικαστικός που τον άκουγε να τον υπακούσει. Και αυτό ισχύει φυσικά και για όλους τους υπουργούς».

Οι τοποθετήσεις-«φωτιά» του Σ.Παπαδόπουλου συνεχίστηκαν, με τον ίδιο να εκτοξεύει «βέλη» και κατά του Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο δήλωσε:

«Είδατε και το ζήτημα περί αρμών της εξουσίας που είπε ο Αλέξης Τσίπρας συζητήθηκε πολύ στα όργανα μας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ομολόγησε ότι έφαγε και πολλές σφαλιάρες για αυτή την άποψη περί αρμών της εξουσίας. Για να σας το πω και λίγο ιδεολογικά οι αρμοί της εξουσίας κατέχονταν για πάρα πολλές δεκαετίες από το σοβιετικό σύστημα και όμως το σοβιετικό σύστημα κατέρρευσε και ας είχε τους αρμούς της εξουσίας.

Γι’ αυτό το θέμα είναι οι ιδέες και πόσο αυτές επηρεάζουν τις ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας. Οι αρμοί της εξουσίας έχουν την ανεξαρτησία τους και την ιδιαιτερότητα τους και δεν πρέπει η κυβέρνηση και οι πολιτικοί να προσπαθούμε να ελέγξουμε τους αρμούς της εξουσίας αυτό είναι λαθεμένη προσέγγιση».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όντας «χείμαρρος» κατά της πολιτικής του κόμματός του αναφέρθηκε και στην τακτική του Α.Τσίπρα να παρομοιάσει τις σημερινές αποκαλύψεις με το «βρώμικο ’89»:

«Μας αιφνιδίασε ο Αλέξης Τσίπρας με το χαρακτηρισμό για “βρώμικο 89” γιατί το 1989 είχε προκύψει το σκάνδαλο Κοσκωτά και η ανάληψη ευθυνών του Μένιου Κουτσόγιωργα και τα ζητήματα της κάθαρσης ήταν θέματα στην ημερήσια διάταξη».

Ακούστε παρακάτω ηχητικό με απόσπασμα από την επίμαχη συνέντευξη, στην οποία ο Σ.Παπαδόπουλος αναφέρεται και στον Πάνο Καμμένο θεωρώντας πως ήταν λάθος η παραμονή του στην κυβέρνηση ως ΥΠΑΜ αμέσως μετά τις Πρέσπες:

ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να τα «γυρίσει», σε ανακοίνωσή του έσπευσε να υποστηρίξει πως όσα ανέφερε αφορούσαν στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και τα όσα εκείνος είπε για την Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς.

Όπως λέει ο κ. Παπαδόπουλος, «προφανώς το «κάποιοι από εμάς» που ανέφερα αφορούσε εν γένει στους πολιτικούς, που είχα προαναφέρει στην προηγούμενη πρόταση και φωτογράφιζε τον κ. Γεωργιάδη, τον οποίον κατονόμασα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Για αυτόν τον λόγο και τόνισα ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να εκπληρώσει το σημαντικό ρόλο της και οι υπουργοί να μην ενδίδουν στον πειρασμό να παρέμβουν. Αυτά προς άρση παρεξηγήσεων…» συμπλήρωσε ο Σάκης Παπαδόπουλος.

(φωτο:screenshot)