Η «προφητεία» κορυφαίου Υπουργού επί Α. Παπανδρέου για ΠΑΣΟΚ και Δούκα, vid

«Κυβερνάς με αξιοπιστία, όχι με το πιστόλι».

Οι εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς και δη στο ΠΑΣΟΚ δεν αφήνουν ασυγκίνητα ακόμα και ιστορικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Στον «αέρα» του καναλιού «One» μίλησε ο πρώην Αλέκος Παπαδόπουλος, Υπουργός στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη.

Ο ίδιος σχολιάζοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το ΠΑΣΟΚ τόνισε τα εξής:

«Ενήλικες είναι, να καθίσουν να τα βρουν. Νομίζω και θέλω να πιστεύω ότι έχουν ευθύνη απέναντι στην προοπτική της παράταξης και θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν.

Να έχουν όμως υπόψη τους ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πως εάν νομίζουν ότι θα γυρίσουν αυτοί που δεν τους ψήφισαν χωρίς να αλλάξει τίποτα εκεί μέσα και κυρίως να αλλάξουν αντιλήψεις και να φτιάξουν κεφάλαια αξιοπιστίας, αυτό δεν θα συμβεί.

Κυβερνάς με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη και όχι με το πιστόλι. Δεν πρόκειται να αυξηθεί το ποσοστό με το πρόσωπο».

Εκτοξεύοντας μάλιστα τα «καρφιά» του προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και τις βλέψεις του για αρχηγία όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά πιθανότατα και στον χώρο της κεντροαριστεράς, σημείωσε τα εξής:

«Ιστορικά είναι αδιαμφισβήτητο πως όσοι επιχείρησαν να γίνουν προωθυπουργοί από τον δήμο Αθήνας, Πειραιά ή Θεσσαλονίκης ή αρχηγοί κομμάτων όλοι απέτυχαν».

Eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί