• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Η κυβέρνηση ΑΝΤΙΔΡΑ με στρατηγική κίνηση που δεν περίμενε κανείς- Αν πετύχει, ίσως υπάρχει ελπίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση ΑΝΤΙΔΡΑ με στρατηγική κίνηση που δεν περίμενε κανείς- Αν πετύχει, ίσως υπάρχει ελπίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχέδιο έλεγχου των μεταναστών πριν να είναι αργά εκπόνησε η ΝΔ.

Με τις μεταναστευτικές ροές να συνεχίζουν,η κυβέρνηση αποφάσισε πως είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζει όχι μόνο ποιος μπαίνει αλλά και ποιο είναι το “ποιόν” όλων όσων βρίσκονται…φιλοξενούμενοι στη χώρα μας, ως αιτούντες άσυλο.

Τι αποφασίστηκε: Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ, όπως διαβάζουμε στο CNNGreece, θα απλώσουν ένα «πληροφοριακό δίχτυ» με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών μέσα και έξω από τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών. Έτσι θα μπορούν, σύμφωνα με το σχέδιο, να ελέγχουν όσους διαμένουν στα κέντρα κράτησης μεταναστών, αλλά και όσους διαρκώς φτάνουν στη χώρα μας.

Για να το πετύχουν αυτό, σε πρώτη φάση, στοχεύουν στο να γνωρίζουν τις συζητήσεις των μεταναστών στα κέντρα ταυτοποίησης και φιλοξενίας σε όλη τη χώρα. Έτσι εγκαθιστούν «μάτια» και «αυτιά» στα εν λόγω κέντρα. Όποιος θεωρείται ύποπτος για επαφές με τζιχαντιστικά κυκλώματα, σύμφωνα με τις νέες αυστηρές διατάξεις της κυβέρνησης, θα φεύγει από τη χώρα.

Εν συνεχεία, αποφασίστηκε ο λεπτομερέστατος έλεγχος όσων μεταναστών θα φτάνουν στα νησιά. Επί της ευκαιρίας να αναφέρουμε πως σε διάφορα βίντεο έχουμε δει μετανάστες να έχουν ακόμη και μαχαίρια μαζί τους! Επίσης, οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ευρώπης έχουν δημοσιεύσει έναν κατάλογο με όλους όσους πολεμούν στη Συρία στις τάξεις του ISIS. Η εν λόγω λίστα βρίσκεται σε κάθε σημείο ελέγχου των συνόρων κάθε χώρας, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Επιτέλους πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

Τι γίνεται όμως με τις περιπτώσεις που κάποιος μετανάστης θέλει να κρύψει την πραγματική του ταυτότητα; Αν κάποιος μαχητής του ISIS φτάσει στη χώρα μας, σίγουρα δεν θα δηλώσει το πραγματικό του όνομα. Έτσι δόθηκαν ειδικές οδηγίες στην αστυνομία για το πως θα χειρίζονται οποίον φαίνεται ύποπτος για οποιαδήποτε σχέση με τζιχαντιστικούς κύκλους.

Το επόμενο βήμα, είναι να γίνει γνωστό και να εμπεδωθεί με κάθε τρόπο πως η κατάσταση στην Ελλάδα έχει αλλάξει και δεν είναι πια «ξέφραγο αμπέλι», στο οποίο μπορεί να έρθει όποιος θέλει. ,

Ο σκοπός είναι αυτό το μήνυμα να περάσει από τους μετανάστες που ήδη βρίσκονται στη χώρα μας στους γνωστούς και φίλους τους που θέλουν και αυτοί να έρθουν στην Ελλάδα. Όπως είχε δηλώσει ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, όταν καταλάβουν πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας, θα πάψουν και να έρχονται.

Επίσης παράλληλα, όπως έχει δηλώσει ο Μ.Χρυσοχοϊδης, θα ξεκινήσουν και οι μαζικές απελάσεις όσων δεν πληρούν τα κριτήρια φιλοξενίας στη χώρα μας.

Αν όλα τα παραπάνω πετύχουν, τότε τα πράγματα θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα από ότι σήμερα! Αναμένουμε να δούμε την εξέλιξη του κυβερνητικού σχεδίου.

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...