Η φθορά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η άνοδος της ΝΔ (Βίντεο)

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι στην πολιτική, είναι εύκολο να…μαντέψουμε ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις, η ΝΔ έρχεται πρώτη και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί. Επίσης πλέον ως ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, εμφανίζεται ο Κ.Μητσοτάκης. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, βρίσκονται πολύ καιρό στην εξουσία. Είναι η μακροβιότερη μνημονιακή κυβέρνηση.

Βέβαια δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το εξής:

Οι πολίτες δεν συμφωνούν με την πολιτική που ακολουθεί, η κυβέρνηση στα εθνικά θέματα. Η αυριανή κυβέρνηση, η οποία θα είναι της Νέας Δημοκρατίας εκτός απροόπτου, θα πρέπει να μάθει από τα λάθη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το Σκοπιανό ανεβάζει και κατεβάζει τα ποσοστά των κομμάτων, ειδικά στην Μακεδονία. Όποιος καταφέρει να πάρει πάνω του την συμφωνία των Πρεσπών, πιθανότατα θα καταφέρει διατηρηθεί στην εξουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ΝΔ η οποία έχει ταχθεί κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, τουλάχιστον τώρα που είναι στην Αντιπολίτευση, κατάφερε να λάβει θετικά σχόλια από τους πολίτες. Στην ουσία γνωρίζουμε από τώρα, ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε γιατί:

Βλέπουμε λοιπόν, ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δέχτηκαν τον Μητσοτάκη με χαρά. Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε το εξής:

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μίλησε με τον κόσμο, χωρίς να τον προστατεύουν οι διμοιρίες των ΜΑΤ. Αυτό είναι κάτι, που ο Αλέξης Τσίπρας πλέον δεν μπορεί να κάνει.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu