• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η αριστερά σκορπά (ξανά) χαμόγελα στον Ερντογάν! Αυτά τα απίστευτα ειπώθηκαν για τα ελληνοτουρκικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αριστερά σκορπά (ξανά) χαμόγελα στον Ερντογάν! Αυτά τα απίστευτα ειπώθηκαν για τα ελληνοτουρκικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες τοποθετήσεις που ενδεχομένως να τις δούμε...πρωτοσέλιδα σε φυλλάδες του τουρκικού τύπου.

Για αδράνεια της ελληνικής κυβέρνησης και σημαντική ευθύνη της ελληνικής πλευράς για τις κινήσεις Ερντογάν σε Αν.Μεσόγειο και Έβρο κάνουν λόγο σήμερα οι Συριζαίοι!

Αγνοώντας την κρισιμότητα των στιγμών καθώς επίσης και το ότι το σύνολο του ελληνικού στόλου από τις πρώτες στιγμές της έντασης με το “Oruc Reis” έχει βγει στη θάλασσα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, θέλησε να πει τα παρακάτω απίστευτα:

«Εδώ και έναν χρόνο βλέπουμε μια συνεχή κλιμάκωση και μια κυβέρνηση στην Ελλάδα που μάλλον αδρανεί και που ακολουθεί μια στρατηγική του βλέποντας και κάνοντας. Όλη αυτή η κλιμάκωση σχετίζεται σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό και με την αδράνεια της κυβέρνησης.

Από πέρυσι είχαμε την απόφαση για τις κυρώσεις απέναντι στην Τουρκία. Εμείς λέγαμε στην κυβέρνηση και στον κ. Μητσοτάκη ότι θα πρέπει να πιέσει σε διπλωματικό και πολιτικό επίπεδο τους Ευρωπαίους εταίρους να εκκινήσει αυτή η διαδικασία των κυρώσεων που είχε αποφασιστεί τον Ιούλιο του 2019».

Προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στο τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΙ αλλά και…χαμόγελα στους Τούρκους, ο συριζαίος πολιτικός, μη αναφερόμενος στις οριοθετήσεις ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία, υποστήριξε πως η επέκταση των χωρικών υδάτων μας στο Ιόνιο από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια ήταν άλλο ένα…επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Τέτοια ακούν οι Τούρκοι από την δεύτερη μεγαλύτερη πολιτική δύναμη αυτή τη στιγμή στη χώρα και….κορδώνονται!

Το παρακάτω απόσπασμα είναι ενδεικτικό:

(ΦΩΤΟ:Screenshot)