Η 4η Αξιολόγηση, η κοινωνία και το…Μουντιάλ!!!

Ο κύριος Τσίπρας,

βιάζεται πολύ να τελειώσει…με τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης γιατί θέλει να παίξει το χαρτί της «καθαρής εξόδου» από τα Μνημόνια και να πάει σε εκλογές με το κεφάλι «ψιλά».

Ο ανυπόμονος κ.Τσίπρας λοιπόν, έριξε μια ατάκα που άφησε άφωνους τους πάντες. Όπως διαβάσατε και εχθές στο el, σε συζήτησή του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, είπε:

«Αρχίζει και νωρίς φέτος το Μουντιάλ. Έχει τρία παιχνίδια την ημέρα. Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τότε!»

Όπως καταλαβαίνετε, όλοι έμειναν «παγωτό». Αρκετοί Έλληνες πολίτες, αντιμετωπίζουν σοβαρά Οικονομικά προβλήματα και δεν έχουν διάθεση για…αστειάκια. Ο Πρωθυπουργός λοιπόν, μπορεί να κάνει πλάκα αλλά ο λαός δεν γελάει. Η υπερφορολόγηση έχει γονατίσει τους επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν σηκώσει τα χέρια ψιλά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι «βλέπουν» μια νέα Οικονομική πραγματικότητα, η οποία είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Όπως διαβάσατε και παραπάνω όμως, αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Την ίδια ώρα, ο Πρωθυπουργός πολλές φορές έχει πει ότι έρχεται η μεγάλη έξοδος από τα Μνημόνια. Βέβαια αυτό κανένας δεν το πιστεύει και αυτό φαίνεται στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ 20 μονάδες πίσω από την ΝΔ.

«Κάτι» η Οικονομική πολιτική, «κάτι» το Σκοπιανό, ο λαός σκέφτεται να μαυρίσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στις επόμενες εκλογές όποτε και αν έρθουν.
Η κοινωνία, δεν αντέχει άλλα μέτρα, δεν αντέχει άλλη λιτότητα και κυρίως δεν αντέχει άλλες Εθνικές ήττες. Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό το γεγονός ότι έχουμε γίνει ο «περίγελος» της Ευρώπης. Είμαστε μια αποικία-χρέους όπως λένε χαρακτηριστικά πολλοί Οικονομολόγοι.

Η Αντιπολίτευση…έρχεται

Η Νέα Δημοκρατία, όπως φαίνεται θα είναι η επόμενη κυβέρνηση ΑΛΛΑ:
Δεν έχει την δυναμική που θα έπρεπε, σε μια εποχή που η Ελλάδα δέχεται το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο σε όλα τα θέματα. Η Αντιπολίτευση θα έπρεπε να έχει, ένα πιο «φλογερό» λόγο αλλά δεν έχει. Όπως και να έχει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι μετεκλογικές συνεργασίες

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει ισχυρές συμμαχίες. Το φλέρτ με το Κίνημα Αλλαγής είναι κάτι περισσότερο από φανερό. Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, βλέπουν ότι δεν έχουν μεγάλη απήχηση στην Ελληνική κοινωνία και για αυτό τον λόγο κάνουν έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να δημιουργήσουν κάποιες συμφέρουσες συμμαχίες.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu