αλλά ήταν «ένα κύμβαλο αλαλάζον που περνούσε στα κανάλια για να δείξει τον πλούτο του, έταζε λαγούς στα πετραχήλια χωρίς να βγαίνει ο λογαριασμός» έκανε λόγο το βράδυ της Δευτέρας ο Απόστολος Γκλέτσος.
Όπως είπε στο Kontra24 «εμείς κάναμε τη σούμα σε ένα μπακαλοτέφτερο και μας έπιανε το στομάχι και στη ΝΔ γελούσαν» για να προσθέσει ότι «η μόνιμη τακτική του όταν κάναμε σχόλια ήταν ότι τον υπονομεύει ο Τσίπρας μήπως και φοβηθούμε και τα πάρουμε πίσω»
Όσον αφορά, δε, την υποψηφιότητά του επανέλαβε ότι «ήταν κάτι που αποφάσισα αμέσως για να βάλω πλάτη στο κόμμα και όχι για προσωπικές φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι πρέπει κάποιοι άνθρωποι που είμαστε στη δημοσιότητα και έχουμε ένα βιογραφικό που αρμόζει στην αριστερά και δεν ήρθαμε μια μέρα και είπαμε γεια σας»
Κατά τον Απόστολο Γκλέτσο «ο Κασσελάκης απώλεσε την εξουσία δεν τον καθαίρεσε η ΚΕ. Κι εμείς έχουμε 13 σκυλιά δεν τα βγάζουμε. Από τον 3ο και 4ο μήνα τα έλεγαν όλοι, δεν τον κατέβασε η κεντρική επιτροπή, ξεχείλισε το ποτήρι.
Και το επιστέγασμα να βγει μπροστά σε ανθρώπους με οικογεναική ιστορία και να τους πει κουκουλοφόρους; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί, να μας πει κουκουλοφόρους ο Κασσελάκης; Αλήθεια;»
Στο ερώτημα, δε, τι θα συμβεί αν εκλεγεί εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Γκλέτσος απάντησε «ας τον ξαναβγάλουν και να τον πάρουν να πορευτούν, εγώ τουλάχιστον θα φύγω. Να με πει κουκουλοφόρο ο Κασσελάκης; Έχω παππού που εδάρη και βασανίστηκε, έχω αγωνιστική προσωπική ιστορία στην αριστερά. Όταν αναλαμβάνουμε θέσεις δεν μας στρώνουν ροδοπέταλα. Δεν υπάρχει μου κάνουν πόλεμο. Ή νικάς ή πας στο σπίτι σου. Ή πας ξανά σε εκλογές και συνεχίζεις».
Protothema – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- EU–INC: Ανακοινώσεις με «οσμή» Παγκόσμιου Κράτους από την Φον ντερ Λάιεν – Vid
- Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τη χθεσινή βλάβη στον αριθμό «100»
- Βόλος: Οι πολιτικές που θα φέρουν πίσω τους Έλληνες επιστήμονες, στο επίκεντρο της 110ης Συνόδου Πρυτάνεων
- ΝΔ: Αυξήσεις μισθών έφεραν οι φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ
- Μαζικό μπλακ άουτ σε Ουκρανία και Μολδαβία εν μέσω ψύχους – Vid
- Μητσοτάκης: Επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο
- Ο Τραμπ θέλει να οργανώσει αγώνα αυτοκινήτων στην Ουάσινγκτον για τα 250ά γενέθλια της Αμερικής
- Μήνυμα Τ. Θεοδωρικάκου για τα τριάντα χρόνια από τα Ίμια
- Η Κάθριν Ο’Χάρα είχε αποκαλύψει ότι είχε μια σπάνια συγγενή πάθηση
- Εντυπωσιάζει το φαινόμενο των «τριών ήλιων» στη Ρωσία, vid
Κύρια Θέματα









