• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Γιώργος Λαζαρίδης: Οι απειλές που είχε δεχθεί για τη ζωή του – Ποιοι είχαν ζητήσει την παραίτησή του

Γιώργος Λαζαρίδης: Οι απειλές που είχε δεχθεί για τη ζωή του – Ποιοι είχαν ζητήσει την παραίτησή του

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο βουλευτής της β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για «ασήκωτο βάρος στη συμφωνία με τα Σκόπια».

 

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστός ο λόγος της ανεξαρτητοποίησής του, υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαζαρίδης ήταν μεταξύ των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛΛ. που κατά τις καταγγελίες είχε δεχθεί απειλές το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

«Ο κ. Λαζαρίδης, ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τις ζωές τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο κανάλι Epsilon.

«Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές. Είναι άδικο οι ΑΝΕΛ να άρουν τον σταυρό των αμαρτιών και των πολιτικών λαθών όλων αυτών που μας κουνούν το δάχτυλο σήμερα. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καθαρή θέση», σημείωσε την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Με ανακοίνωσή της στις 18 Ιουνίου η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ζητούσε άλλωστε από τον βουλευτή να ανεξαρτητοποιηθεί θυμίζοντάς του ότι «εκλέχτηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο χάρη στη μαζική στήριξη που είχε από τον θρησκευόμενο κόσμο».

Η Επιτροπή Αγώνα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε:

«Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Λαζαρίδης, εκλέχτηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο χάρη στη μαζική στήριξη που είχε από τον θρησκευόμενο κόσμο. Σήμερα ο κόσμος αυτός του ζητά να ανεξαρτητοποιηθεί. Με την ανεξαρτητοποίηση του θα φέρει ακόμη πιο κοντά το τέλος της ανθελληνικής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα που πούλησε το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Στείλτε email και πάρτε τηλέφωνο στο κ. Λαζαρίδη».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu