Γιατί ο Α.Σαμαράς δεν θα ψηφίσει για ΠτΔ την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου;

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα βρίσκεται στη Βουλή την Τετάρτη οπότε και διεξάγεται η ψηφοφορία για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα ψηφίσει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας καθώς θα λείπει σε οικογενειακό ταξίδι στη Νέα Υόρκη, την ημέρα που έχει προγραμματιστεί η ψηφοφορία στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία στη Βουλή θα διεξαχθεί το πρωί της Τετάρτης, 22 Ιανουαρίου και θεωρείται βέβαιο ότι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου θα εκλεγεί από την πρώτη ψηφοφορία με ευρεία πλειοψηφία καθώς πέραν της ΝΔ που την πρότεινε, την υποψηφιότητα Σακελλαροπούλου έχουν δηλώσει ότι θα στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην ψηφοφορία διότι θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Σημειώνεται ότι ο κ. Σαμαράς δεν έχει το δικαίωμα επιστολικής ψήφου καθώς το ταξίδι δεν αφορά σε επίσημη αποστολή της Βουλή.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο Sputnik ότι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες ο κ. Σαμαράς να προχωρήσει σε δημόσια δήλωση υποστήριξης στο πρόσωπο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί