Ανέφερε η κ. Γεροβασίλη στην ομιλία της: «Λάθη πολιτικής και πολιτικών σχεδιασμών συγχωρούνται, αλλά το να πορεύεσαι χωρίς ήθος και αξίες δεν συγχωρείται. Ακούμε για ενότητα, σύνθεση, υπευθυνότητα κλπ, αλλά τα εννοούμε όλα αυτά; Απειλές, διχασμό, απρέπεια, κακία ακούσαμε σήμερα από τον πρόεδρο. Ακούσαμε και προσβολές. Δεν έχουν αυτά σχέση με τις αξίες της Αριστεράς.
Το νέο δεν είναι ηλικιακό. Είναι ιδεολογικό. Χωρίς τις ίδιες αξίες και χωρίς σεβασμό τίποτα δεν μπορεί να είναι νέο. Οκτακόσια “εγώ” είχε η ομιλία του προέδρου και ελάχιστα “εμείς”. Αμετροέπεια να λέει ο πρόεδρος ότι έλιωσε σόλες στη χώρα έναν χρόνο, όταν εμείς έχουμε λιώσει χρόνια πολλά σόλες γι’ αυτό το κόμμα και από ένα μικρό κόμμα έγινε κυβέρνηση.
Στο Συνέδριο ποτέ δεν υποχώρησα. Το Συνέδριο αποφάσισε να μην γίνουν εκλογές. Πολλά από εκείνα που είχα επισημάνει τότε ισχύουν δυστυχώς και σήμερα. Σεβάστηκα την απόφαση του Συνεδρίου και δήλωσα ότι θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών ενωμένοι. Στο νομό μου στην Άρτα είχαμε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα αντίθετα με πολλούς άλλους νομούς και ακούσαμε σήμερα ότι δεν κάναμε τίποτα στις εκλογές».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ: Χτίζουμε μία αψίδα, σαν εκείνη που βρίσκεται στο Παρίσι, αλλά καλύτερη, vid
- Δεξιός πρόεδρος στην Χιλή – Ικανοποίηση στην Ουάσιγκτον
- Ένωση Εισαγγελέων: Ομόφωνο ψήφισμα καταδικάζει τη στοχοποίηση για χειρισμούς σε συγκεκριμένες υποθέσεις
- Παραμένει κλειστή για ακόμα μία μέρα η Ε.Ο. που συνδέει την Αθήνα με τη Θεσσαλονίκη
- Γ. Φλωρίδης: Κινδύνευσε η ζωή 20 καρκινοπαθών λόγω της κατάληψης του αεροδρομίου στο Ηράκλειο
- Το διαδίκτυο τρόλαρε τον Τραμπ…για μια ρίξη “κέρματος” σε αγώνα, vid
- Μακελειό στην Αυστραλία: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών
- Σπανάκης για αγρότες: «Η πόρτα του διαλόγου από την πλευρά της κυβέρνησης είναι ανοικτή»
- Σαν σήμερα 15 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Αγροτικά μπλόκα: Εβδομάδα κλιμάκωσης μετά το «όχι» σε Μητσοτάκη









