Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε, στον απόηχο των χθεσινών μέτρων που ανακοινώθηκαν από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πως ό,τι είπε για την οπλοκατοχή ήταν προσωπική άποψη:
«Όταν ερωτήθηκα είπα πως δεν εκφράζω κυβερνητική θέση, δεν εκφράζω κομματική θέση. Εκφράζω μια προσωπική θέση. Και πρέπει να μάθουμε να στην Ελλάδα να συζητάμε. Γιατί αν δεν μπορούμε συζητήσουμε ακόμα και την πιο τρελή ιδέα που μπορεί να έχει κάποιος, δεν μπορούμε να εξελιχθούμε».
Και συνέχισε:
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ένας καταπληκτικός υπουργός και είναι πολύ σωστά τα μέτρα που ανακοίνωσε χτες. Τα στηρίζω απολύτως τα μέτρα την παράνομη οπλοκατοχή.
Η χώρα στην Ευρώπη που έχει την χαμηλότερη εγκληματικότητα είναι η Ελβετία. Ξέρετε ποια χώρα έχει την μεγαλύτερη οπλοκατοχή; Η Ελβετία. Έχει όπλο, νόμιμο ο 1 στους 4. Δεν είναι αναγκαστικός κανόνας λοιπόν ότι η οπλοκατοχή ανεβάζει την εγκληματικότητα. Η εγκληματικότητα ανεβαίνει για κοινωνικούς και άλλους λόγους».
ΦΩΤΟ:Eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid
- Η Πολωνία παρασύρεται όπως και η Ουκρανία – Επικίνδυνες εξελίξεις με επίκεντρο την Βαλτική









