• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΚΟΜΜΑΤΑ
  • Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έδωσε το όνομα της Μακεδονίας και δέχθηκε να έρθουν μετανάστες από τη Γερμανία, για να κερδίσει έξη μήνες στην καρέκλα. ΒΙΝΤΕΟ

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας έδωσε το όνομα της Μακεδονίας και δέχθηκε να έρθουν μετανάστες από τη Γερμανία, για να κερδίσει έξη μήνες στην καρέκλα. ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωΐ του Σαββάτου, ο Άδωνης Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,

κατήγγειλε στην εκπομπή της Μαυραγάνη στο Έψιλον, ότι ο Τσίπρας υπέγραψε την συμφωνία παράδοσης   του ονόματος της Μακεδονίας και δέχτηκε την επιστροφή λαθραίων μεταναστών από την Γερμανία, με σκοπό να πάρει εξάμηνη παράταση στην καρέκλα του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα είπε, ότι έκανε ο Τσίπρας διμερή συμφωνία με την Μέρκελ, άσχετη με την συμφωνία της ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να πάρει η Ελλάδα, άγνωστο αριθμό μεταναστών, που θα τους διώξει η Γερμανία και θα επιστρέψουν στην χώρα εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή στην Ελλάδα.

Επίσης είπε ότι παρέδωσε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, ώστε δίνοντας αυτά τα δύο πράγματα, να πάρει εξάμηνη παράταση της μείωσης των συντάξεων και της μείωσης του αφορολογήτου, ώστε να εξασφαλίσει εξάμηνη παράταση της παραμονής του στην καρέκλα του πρωθυπουργού.

Αν αυτό τελικά αληθεύει, ο Τσίπρας θα κάνει εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές, κάπου τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019.

Είπε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία, θα αφαιρέσει έξοδα από το δημόσιο, αναθέτοντας σε ιδιώτες, πράγματα που τώρα επιβαρύνουν τον δημόσιο προϋπολογισμό. Όλα τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν θα χρησιμοποιηθούν για την μείωση των φόρων.

Δείτε ειδικά στο 14.30

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu