«Δεν ξέρω αν ο κ. Σαμαράς είχε σχέδιο, έχει αρκετή εμπειρία για να αντιληφθεί πως η συνέντευξη του δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι», δήλωσε αρχικά στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Τόνισε παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης ότι κατά την εκτίμησή του «κανείς δεν θα ακολουθήσει τον κ. Σαμαρά», αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από την Νέα Δημοκρατία. Διευκρίνισε παράλληλα, απαντώντας στους ισχυρισμούς για σχέδιο μειοδοσίας στα εθνικά θέματα πως «δεν υπάρχει κανένα σχέδιο μειοδοσίας στα εθνικά θέματα».
Τέλος, για τον κ. Σαμαρά ξεκαθάρισε πως «δεν έχει αρθεί ο σεβασμός του προς τον κ. Σαμαρά».
Τέλος, αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως «ο Κώστας Καραμανλής θα μπορούσε να παίξει το ρόλο του προέδρου της Δημοκρατίας». Σημείωσε παράλληλα, πως ο Κώστας Καραμανλής έχει υπάρξει εγγυητής της παράταξης.
Ξεκαθάρισε δε, ότι εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2027 ενώ σημείωσε πως εάν η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της θα κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα με αυτοδυναμία.
Parapolitika – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αγωνία για τον 74χρονο ορειβάτη στο Βελούχι Ευρυτανίας: Σταματούν οι έρευνες για τη νύχτα λόγω κακοκαιρίας
- «Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Πωλείται η αυθεντική άμαξα του 1890 που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία
- Συνάντηση Δούκα – Χαρίτση για τη δημιουργία Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στον δήμο Αθηναίων
- Α. Τζιτζικώστας από έδρα του ΟΗΕ στη Γενεύη: «Κοινοί παγκόσμιοι κανόνες για πιο ασφαλείς, ανθεκτικές και καθαρές μεταφορές»
- Ο Τραμπ θα ταξιδέψει στην Κίνα από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου
- Λαϊκές αγορές: Αυτό θα ισχύσει την Καθαρά Δευτέρα
- Πολεμικό Ναυτικό – Ορμή 1/26: Επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων σε Σαρωνικό και Αργολικό κόλπο
- Όρμπαν: Η Κάλας θέλει να κάνει ό,τι απέτυχαν οι Χίτλερ και Ναπολέων, vid
- «Cumulonimbus»: Το γιγάντιο νέφος που προκάλεσε έντονη καταιγίδα στην Αττική – Η ανάρτηση Καλλιάνου
- Έπος: Σικελός εκπαίδευσε τον σκύλο του στην…παρανομία! Vid









