Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία συντήρησης εξέτασε τον ανελκυστήρα αμέσως μετά το περιστατικό και δε διαπίστωσε καμία βλάβη, ενώ όλα τα πιστοποιητικά ασφαλείας του ήταν έγκυρα και γνήσια.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ως προς την καταγγελία περί πτώσης του ανελκυστήρα χθες στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» α) η εταιρία που κάνει την συντήρηση και έχει εκδώσει τα σχετικά πιστοποιητικά (από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα) εξέτασε αμέσως μετά την καταγγελία τον ανελκυστήρα και δεν διαπίστωσε καμμία απολύτως βλάβη του, β) στην Αστυνομία που κλήθηκαν ο υπεύθυνος της εταιρίας και ο τεχνικός ασφάλειας του Νοσοκομείου, ελέγχθηκαν όλα τα πιστοποιητικά και βρέθηκαν έγκυρα και γνήσια, ο δε τεχνικός ασφαλείας, υπάλληλος του Νοσοκομείου μας, κατέθεσε ότι πρόσφατα (στις 20 Ιουλίου) έγινε η τελευταία συντήρηση του και δεν διαπίστωσε ο ίδιος κανένα απολύτως πρόβλημα. Κατόπιν αυτών των ελέγχων η αστυνομία τους άφησε ελεύθερους, χωρίς καμμία κατηγορία, γ) την καταγγελία η εργαζόμενη την έκανε πολλές ώρες μετά και αφού τελείωσε κανονικά την βάρδια της, αρχικά ισχυρίστηκε ότι έπεσε στο ισόγειο, μετά το διόρθωσε στον από κάτω ακριβώς όροφο.
Οι σχετικές δριμείς ανακοινώσεις έγιναν από συνδικαλιστές και όχι από την ίδια. Σε κάθε περίπτωση η καταγγελία εξετάζεται και από την διοίκηση και από τις αρμόδιες αρχές. Μετά το γεγονός στον Ερυθρό Σταυρό έχω εκδώσει σχετική εγκύκλιο, όπου διέταξα όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων να κάνουν εκ νέου επισταμένο έλεγχο συντήρησης σε όλους τους ανελκυστήρες, όλων των νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Οι ασθενείς μας, οι συνοδοί και οι εργαζόμενοι μας δεν έχουν να φοβούνται απολύτως τίποτε. Σε όλους τους ανελκυστήρες έχουμε τα πλέον πρόσφατα και έγκυρα πιστοποιητικά ασφαλείας. Με την ασφάλεια δεν παίζουμε, αλλά δεν πρέπει σε τόσο σοβαρά θέματα να παίζονται επικοινωνιακά και αντιπολιτευτικά παιχνίδια».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









