«Το 2025 θα είναι η χρονιά πλήρους αναβάθμισης στα κτίρια του ΕΣΥ», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως έρχεται προκήρυξη για μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πλατφόρμα finddoctors.gov.gr, όπου οι πολίτες μπορούν να κλείσουν ραντεβού με όποιον γιατρό επιθυμούν.
«Οι πολίτες μπορούν να μπαίνουν και να κλείνουν ηλεκτρονικά τα ραντεβού τους χωρίς να ταλαιπωρούνται. Η υποχρεωτική τους εφαρμογή θα ξεκινήσει από 1η Φεβρουαρίου», είπε ο υπουργός Υγείας.
«Δεν μπορούμε να αναβάλλουμε συνεχώς μεταρρυθμίσεις για συνδικαλιστικούς λόγους. Σκοπός μας είναι ο ασθενής», συνέχισε ο κος Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
«Αυτή τη στιγμή το πρόβλημά μας είναι τα έργα στα ΤΕΠ του Ευαγγελισμού, θέλει περίπου 4-5 μήνες να ολοκληρωθούν. Εφόσον τα ΤΕΠ του Ευαγγελισμού δεν λειτουργούν, που είναι η ναυαρχίδα του συστήματος, όσο μάγος και να είμαι, από τη στιγμή που ξεκίνησε το έργο, πολύς κόσμος πάει στο Ιπποκράτειο και στο Λαϊκό και αυτό έχει φέρει πίεση στις εφημερίες», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Αναγνωρίζω την ταλαιπωρία του κόσμου, έχω βάλει στοίχημα να μειώσω την ταλαιπωρία αυτή στο μέτρο του εφικτού», συμπλήρωσε.
Megatv – Eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο καφέ στον κόσμο! Και δεν είναι για όσους φοβούνται τα ύψη – Δείτε βίντεο
- Ακυρώθηκαν οι πτήσεις από Κωνσταντινούπολη προς Τεχεράνη απόψε το βράδυ
- Τραγωδία στο «Ελ. Βενιζέλος»: 67χρονη ΑΜΕΑ έχασε τη ζωή της κατά την αποβίβαση
- Χειμερινές εκπτώσεις: Κραυγή αγωνίας από τους εμπόρους – Πτώση τζίρου έως 40%
- Από τα χείλη του Τραμπ κρέμεται η Μέση Ανατολή – Τι δήλωσε εν μέσω φόβου για χτύπημα στο Ιράν
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ο Μπιλ Κλίντον δηλώνει ότι δεν είχε καμία ιδέα για τα εγκλήματα που διέπραττε ο Έπσταϊν
- Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών η Σουηδία με το βλέμμα σε πιθανό πόλεμο
- Η Πολωνία καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν το Ιράν, το Ισραήλ και τον Λίβανο
- Σοκ στο Μιλάνο: Εκτροχιάστηκε τραμ, ένας νεκρός και 39 τραυματίες – “Νόμιζα ότι ήταν σεισμός”, vid









