Όπως ανέφερε ο υπουργός, εάν πέσει η πανδημία θα τα ανοίξουμε όλα, όσα μπορούμε, πιο γρήγορα γιατί κάθε μέρα που περνάει το πρόβλημα είναι οικονομικό.
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο ίδιος θα ήθελε τόσο να επιτραπεί η μουσική στα καταστήματα εστίασης, όσο και να αυξηθεί, στους άνω των 100 ο αριθμός ατόμων στις δεξιώσεις γάμου, από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά.
«Κάθε μέτρο που λαμβάνουμε κοστίζει χρήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός τόνισε πως επιθυμία είναι ένα καλοκαίρι χωρίς ωράριο κυκλοφορίας ενώ ερωτηθείς για την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων απάντησε χαρακτηριστικά ότι εάν κριθεί πως οι αθλούμενοι πρέπει να υποβάλλονται σε self test, «δεν θα πούμε όχι εμείς»
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε πως ο αριθμός των ατόμων στα γυμναστήρια, όπως και στους λοιπούς κλειστούς χώρους, θα είναι περιορισμένος.
Όπως είπε, δεν θα αργήσει πάρα πολύ η κατάργηση των περιορισμών της κυκλοφορίας μετά τις 12:30 ενώ για τα self test δήλωσε ότι θα συνεχιστούν μέχρι να αποκτηθεί η απαιτούμενη ανοσία στη χώρα.
Ανέφερε επίσης ότι οι σχολές χορού έχουν ζητήσει να μην ανοίξουν το καλοκαίρι.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ChatGPT …”ανατινάζει” γάμους – Οι περίεργες συμβουλές που “ρίχνουν λάδι στη φωτιά”
- Ηράκλειο: Τη Δευτέρα η απολογία των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια
- “Back to Basics” & “Homing”: Οι καταναλωτές πλέον “ψηφίζουν” σπίτι και όχι εξόδους για ψυχαγωγία
- M.Χαρακόπουλος: «Θα πρέπει να μας γίνει ένα μάθημα η “περιπέτεια” των ΕΛΤΑ»
- Τσεχία: Δεξιός και ο πρόεδρος του κοινοβουλίου
- Η Κίνα εγκατέστησε φούρνο στον διαστημικό σταθμό – Δείτε βίντεο με τους αστροναύτες να κάνουν μπάρμπεκιου
- Ανήκει εις την Δύσιν η Ελλάδα! Η συνάντηση Μητσοτάκη για την ενέργεια
- Υπέρ της πρότασης να ανακηρυχθεί το 2026 έτος ενότητας των λαών της Ρωσίας ο Πούτιν
- Ανήκουστο! Άνδρας παρενόχλησε στη μέση του δρόμου την πρόεδρο του Μεξικού – Δείτε βίντεο
- Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε ανηλίκους – Προσποιούνταν τους αστυνομικούς









