Γεωργιάδης: Δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια, θα με σκοτώσουν, aud

Στις καταλήψεις στα ελληνικά πανεπιστήμια και τη «βία που ασκεί η άκρα αριστερά» στα ανώτατα ιδρύματα αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξομολογούμενος ότι «εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια, θα με σκοτώσουν».

«Ξεκαθαρίζω ότι κατά τη δική μου γνώμη και εγώ δεν είμαι κανένας μαλακός, είμαι σκληρός, εγώ δεν μπορώ να πάω στα πανεπιστήμια θα με σκοτώσουν. Δεν το λέω ειρωνικά, θα με σκοτώσουν σίγουρα, εγώ δεν μπορώ να μπω στα πανεπιστήμια, δεν μου επιτρέπει η βία της άκρας αριστεράς να μπω σε κανένα πανεπιστήμιο. Μετά από 25 φορές που επιχείρησαν να με κάψουν είπα να μη το ρισκάρω… σας το λέω με πάσα γνώση και ρεαλισμό» είπε στον Status 107,7 της Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή, δε, την εγκύκλιο Πιερρακάκη για την διεξαγωγή με ηλεκτρονικό τρόπο των εξετάσεων στα ΑΕΙ, ο κ. Γεωργιάδης έστειλε το μήνυμα ότι «μερικές θλιβερές μειοψηφίες της άκρας αριστεράς, δεν θα καταλάβουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων».

Όπως είπε, μάλιστα, «με είχαν καλέσει στο Πάντειο σε μία εκδήλωση και τους λέω παιδιά καλύτερα να μην έρθω γιατί θα καεί η Πάντειος, εσείς, εγώ και όλο το τετράγωνο. Άστο».

«Η βία της άκρας αριστεράς στα πανεπιστήμια δεν είναι νορμάλ… είναι μια ζοφερή πραγματικότητα κι ένας ακόμη από τους λόγους, που η ανάγκη ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων είναι ακόμη πιο επιτακτική, για να απαλλαγούμε από τέτοιες νοοτροπίες» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης για το θέμα των καταλήψεων στα πανεπιστήμια.

(protothema – eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί