Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρος Κόπτσης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.
Ο κ. Κόπτσης έκανε λόγο για «άσφαιρα πυρά» αναφερόμενος στις προσφυγές, ενώ υπογράμμισε πως πλέον υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την προστασία των διευθυντών σε βάρος των οποίων κατατίθενται μηνύσεις από τους αρνητές των self test. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα καλύπτονται οι δαπάνες για τα δικαστικά έξοδα των εκπαιδευτικών οι οποίοι θα δέχονται μηνύσεις και αγωγές, ενώ γνωστοποίησε πως ήδη υπήρξε δικαστική απόφαση στην Κρήτη που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ατόμου που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά των self test.
«Δεν μπαίνει κανείς στο σχολείο χωρίς αρνητικό τεστ», είπε ο κ. Κόπτσης ενόψει της επιστροφής των μαθητών στα θρανία από τη Δευτέρα 10 Μαΐου, καθώς στόχος είναι «να διασφαλίσουμε την υγεία των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και να θωρακίσουμε τη δια ζώσης λειτουργία των σχολείων».
Επίσης ο κ. Κόπτσης διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Αλέξανδρος Κόπτσης στη Μαρία Σαμολαδά:
(Grtimes)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέο κύμα ιρανικών πυραύλων κατά Ιεροσολύμων και Τελ Αβίβ
- Παναθηναϊκός-Μπενίτεθ: «Γνωρίζουμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, ο Γιάγκουσιτς θέλει το χρόνο του»
- Στο Μεσολόγγι αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης για την 200ή επέτειο της Εξόδου των Ελεύθερων Πολιορκημένων
- Το καλύτερο πρωινό ρόφημα για την υγεία των νεφρών, σύμφωνα με διαιτολόγους
- Άνοιξε η συζήτηση στην Ευρώπη για «δελτίο στα καύσιμα» – Τι απαντά η Αθήνα
- Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες αίματος από τα ρούχα
- 90χρονος έπεσε από τα ενετικά τείχη στο Ηράκλειο και σκοτώθηκε
- ΗΠΑ: Συνέλαβαν την ανιψιά πρώην διοικητή των ιρανικών ειδ. δυνάμεων μαζί με την κόρη της
- Στις εκδηλώσεις τιμής στο Μεσολόγγι την Κυριακή ο Ν. Ανδρουλάκης
- Ουκρανία: Μαίνονται οι μάχες στον παραπόταμο του Δνείπερου, vid









