τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Σήμερα ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας.
Τι δήλωσε ειδικότερα:
«Το μόνο κόμμα που ψήφισε μαζικά ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν ήταν εξαιτίας της κομματικής πειθαρχίας. Είναι γνωστές οι απόψεις που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αυτό, άλλωστε ήμασταν εμείς που φέραμε το σύμφωνο συμβίωσης. Δεν υπάρχουν ομοφοβικές απόψεις στο εσωτερικό μας καθόλου».
Σχετικά με το ζήτημα Πολάκη, απάντησε:
«Αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες, είναι θέμα του προέδρου και της ΚΟ. Θα δούμε τις επόμενες μέρες ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί.
Επιμένω να μείνουμε στη μεγάλη εικόνα, έχουμε μια κυβέρνηση όπου βουλευτές και υπουργοί είτε καταψηφίζουν είτε απέχουν. Δεν το πέρασε η ΝΔ το νομοσχέδιο, όχι μόνο από πλευράς ψήφων. Καμία αντίρρηση ότι το έφερε, προφανώς και είναι σημαντικό. Αλλά άργησε πολύ να το φέρει, το είχε πει από το 2019, για κάποιους πολιτικούς λόγους το έφερε τώρα, δεν νομίζω ότι έγινε κάποια ζύμωση.
Σε ένα βαθμό [σ.σ. το γεγονός ότι το έφερε τώρα] μπορεί να οφείλεται και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Ευρώπη σε σχέση με το κράτος δικαίου και την ελευθεροτυπία. Δεν λέω ότι αυτός είναι ο λόγος, προφανώς έχει παίξει ρόλο και αυτό».
(eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΛΑΣ: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, vid
- Ο Τραμπ δεν πιστεύει πως η Ουκρανία θα κερδίσει την σύγκρουση με την Ρωσία
- Γ. Παπανδρέου: Η εκλογή Ερχιουρμάν αντικατοπτρίζει τη βούληση για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
- Τα λόγια του Μακρόν δείχνουν που βρίσκεται αυτή την στιγμή η διεθνιστική Ευρώπη
- H νέα παγκόσμια τρέλα και στο Λονδίνο: Έφτιαξαν “Scream Club” για να ουρλιάζουν και να αποβάλουν το άγχος, vid
- Ευρασία-Β. Αμερική: Έτσι αλλάζει ολόκληρο το Βόρειο Ημισφαίριο!
- Αχαΐα: Σύσκεψη για την ευλογιά των αιγοπροβάτων – Σπ. Πρωτοψάλτης: Στόχος μας να αποφύγουμε το lockdown
- Θεσσαλονίκη: Από 1/1/27 η λειτουργία του Εφετείου στο λιμάνι – Eκπονείται κυκλοφοριακή μελέτη
- Ο Εμίρ Κουστουρίτσα στα Χανιά: «Είμαι εθισμένος με την Ελλάδα», vid
- Klavdia: Η φήμη της έφτασε στην Times Square της Νέας Υόρκης – Δείτε βίντεο και εικόνες