«Η κοινωνία με κάθε ευκαιρία – και αυτό αποτυπώνεται και στις μετρήσεις- μας λέει “βρείτε τα”! Για να μπει ένα τέλος στη δυστοπία που έχει φέρει ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Αν δεν έχουμε πρόταση, θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη να επικαλείται το ψευτοδίλημμα “αυτοδύναμη ΝΔ ή χάος”. Εμείς δεν θα χρεωθούμε αυτή την ευθύνη. Και επειδή έχουμε ξεκάθαρη πρόταση, ξέρουμε ότι η ενίσχυσή μας θα εξασφαλίσει και θα δυναμώσει την προοδευτική προοπτική» προσθέτει, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει περιθώριο καθυστέρησης».
«Η πρότασή μας περιλαμβάνει κοινοβουλευτική συμπόρευση, πολιτικό φόρουμ διαλόγου και κοινωνικές συνεργασίες για τα ζητήματα της κοινωνίας. Και όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, την προοδευτική διέξοδο και τις απαιτούμενες συγκλίσεις μπορεί να εγγυηθεί μόνο ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», συνεχίζει ο Σ. Φάμελλος και τονίζει: «Τελικός στόχος είναι στις επόμενες εκλογές, και κατά την άποψή μου πολύ πριν από αυτές, να υπάρχει ψηφοδέλτιο και φορέας που θα κερδίσει τον κ. Μητσοτάκη και θα υλοποιήσει την προοδευτική και δημοκρατική αναγέννηση της χώρας μας».
Απαντώντας στον Νίκο Ανδρουλάκη, σημειώνει: «Η πρόταση που έχει δημοσιοποιήσει, ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τη ΝΔ, δεν είναι ούτε βιώσιμη ούτε εφικτή. Του ζητώ να απαντήσει θετικά στην πρόκληση της συνεννόησης των προοδευτικών δυνάμεων και να δώσουμε προοπτική στην κοινωνία, να ρίξει την κυβέρνηση και να νικήσει τη ΝΔ».
Οσον αφορά τη Νέα Αριστερά, αναφέρει πως έχουν «πολλά κοινά», υπογραμμίζοντας ότι «το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσουν κοινές δράσεις και διάλογο».
Σε ό,τι αφορά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζει πως η ίδια «δεν έχει δώσει απαντήσεις στα βασικά», «ούτε αν την ενδιαφέρει η προοπτική μίας προοδευτικής κυβερνητικής αλλαγής, ούτε για το ποιο είναι το προγραμματικό πλαίσιο που η ίδια προτείνει». «Πώς μπορεί να γίνει ένας προγραμματικός διάλογος με ένα κόμμα που δεν έχει προτάσεις και θέσεις;», διερωτάται.
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Βρικόλακες” σε βαθιά νερά: Μελέτη αποκαλύπτει την αρχαία σύνδεση μεταξύ χταποδιών και καλαμαριών
- Ν. Δένδιας: Η τρομοκρατική επίθεση στη γιορτή του Χανουκά στο Σίδνεϊ προκαλεί τον αποτροπιασμό μας
- Σάντα Κρουζ ντελ Ισλότε – Γνωρίστε το πιο πυκνοκατοικημένο νησί στον κόσμο με τους 1.200 κατοίκους, vid
- O τελευταίος αγώνας του John Cena στα ρινγκ – Το βίντεο-αφιέρωμα και η συγκίνηση, vid
- Το θαυματουργό λεμόνι ενισχύει το κολλαγόνο και αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου!
- Με το ίδιο νόμισμα; Υπάρχει πρόθεση να διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση;
- Εκτέλεσαν παιδόφιλο δολοφόνο στον δρόμο λίγες ώρες αφότου αποφυλακίστηκε, vid
- Προσομοίωση – σοκ δείχνει πώς 30 πακέτα τσιγάρα μπορούν να καταστρέψουν τους πνεύμονές σας, vid
- Λάρισα: Αυτά είναι τα αιτήματα των αγροτών που αποστέλλονται προς τον πρωθυπουργό
- Ν. Ανδρουλάκης: Η ανείπωτη τραγωδία στο Σίδνεϊ προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό









